Filtrera

17 kr

7 638 kr

17
17
7638
7638

bahco

(1)

bosch power tools

(10)

etc

(2)

felo

(1)

teng tools

(40)

västsvensk byggskruv ab

(9)

wera

(2)

Borr/Bitsats

(6)

Bitshållare

(6)

Bits

(5)

Bitssats

(11)

Magnethylsa

(1)

Bitsats

(4)

Perforhylsa

(1)

Hylsbitssats

(4)

Insexhylssats

(2)

Hylssats

(11)

Krafthylsverktygssats

(2)

Skruvhållarsats

(1)

Specialhylssats

(1)

Bitshylssats

(1)

Krafthylssats

(7)

Krafthylsbitssats

(2)

Endast snabbleverans

(55)

Sortera

65 Produkter

Magnethylsa

Magnethylsa

fr.55 kr58:-
Bits TX

Bits TX

fr. 107 kr 113:-
Bits Philips

Bits Philips

fr.88 kr93:-
Bitshållare Felo

Bitshållare Felo

302 kr 371:-

19%

Du har sett 36 av 65 produkter
1 av 2

Idag spelar bitsen lika stor roll som skruvmejseln eller skruvdragaren. Det är därför viktigt att du har bits som är utvecklade för just det arbete du skall utföra, så att arbetet i sig går snabbt att genomföra, samtidigt som resultatet blir det önskade.

Bits för olika ändamål

Hos oss på bygghemma.se finner du ett stort antal bits från välkända varumärken. Oavsett om du behöver lox, torx eller eller stor bitsbox har vi det du behöver. Vi har även bitshållare, med och utan snabblås, för att ditt arbete skall bli så smidigt som möjligt. Det är av högsta vikt att bitsen du använder är anpassade för skruven du använder, annars kan onödigt slitage uppstå. Med de rätta bitsen blir skruvarna enklare att spänna och du minimerar risken för rundade skruvar som är svåra att få loss igen. Rätt bits skonar även dina handleder, framförallt om du använder dig av en skruvdragare, eftersom du inte längre måste använda kraft för att få skruven på plats.

Hos bygghemma.se hittar du även rätt hylsa till varje tillfälle. Hylsor hjälper dig att dra åt eller lossa på bult, muttrar och skruvar. Här finns störst utbud till låga priser och vi har en kunnig kundservice som gärna hjälper dig och besvarar alla dina frågor.

Välj rätt hylsa för bästa resultat

En hylsa koncentrerar kraften och hjälper dig att dra åt eller lossa på bult, muttrar eller skruvar. Det är viktigt att välja rätt storlek på hylsan för att inte skada huvudet på skruven. Hylsan ska träs över huvudet och greppa lätt runt hörnen på den skruv som ska dras åt eller lossas. Hylsor köper du ofta i hylsnyckelsatser så att du får med olika hylsor i olika storlekar.

En hylssats är toppen att ha i verktygslådan. Du tar enkelt fram en hylsa när du ska dra åt eller lossa en skruv eller en mutter. Den ger extra kraft och arbetet går snabbt och smidigt. Många hylsor köper du i satser så att du får med olika hylsor i olika storlekar. De levereras ofta i praktiska förvaringsväskor.