Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fuktmätare

Filtrera

179kr
3195kr

Fuktmätare

(9)

Vattenvarnare

(1)

bårebo

(1)

cmt orange tools

(1)

futech

(1)

limit

(2)

schneider electric

(2)

stanley

(1)

wood’s

(1)

zircon

(1)

DIY

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Hur kan jag ta reda på om det finns fukt i träbrädan? Lösningen är enklare än du tror. Med en fuktmätare kan du nämligen mäta fuktnivån i virket snabbt och enkelt. Instrumentet ger dig ett exakt mått och det är lätt att använda - även för hemmafixaren. Självklart kan du även mäta fuktnivån i andra material. Olika instrument klarar av att göra olika typer av mätningar. Det finns till exempel modeller för att mäta fuktnivån i papper och kartong. Därutöver finns det verktyg som kan mäta fuktnivån i härdade material så som murbruk, cement och gips. Om du letar efter en billig fuktmätare har du kommit helt rätt!

Viktigt för fuktskadebekämpning

Hur fungerar då instrumenten? Dagens moderna verktyg är bärbara och väldigt användarvänliga. Tack vare sensorer kan fuktnivån snabbt läsas av och du får svaret direkt på displayen. Dessutom kan många av instrumenten även mäta omgivande temperaturer. Med en enkel knapptryckning har du svaret. Att ta reda på hur hög fuktigheten i ett material är kan bespara dig mycket bekymmer. I en byggnation innebär för höga fuktnivåer att du kan råka ut för både mögel och fuktskador. För den professionelle snickaren är det en självklarhet att ha en fuktmätare i verktygslådan. Tack vare de låga priserna på den nya tekniken kan även den som renoverar hemma nu skaffa en fuktmätare. Det här är en billig försäkring för den som jobbar med fuktskadebekämpning. Vi erbjuder självklart en rad olika modeller i olika prisklasser och utföranden.

Gör din beställning online

Letar du efter en prisvärd fuktmätare online? Hos oss får du alltid bra priser på all form av byggnadsredskap. Dessutom kan vi hjälpa dig att välja rätt. Om du är osäker på vilken fuktmätare som du ska välja kan du höra av dig till vår proffsiga kundtjänst. Vi hjälper dig med alla former av frågor som rör ditt bygge därhemma.