Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Fuktmätare

  Pris
  189 kr
  189 kr
  2 259 kr
  2 259 kr
  Varumärke
  Leveranstid
  Typ
  Spänning (V)
  Driftkälla
  Användningsområde

  Fuktmätare

  Hur kan jag ta reda på om det finns fukt i träbrädan? Lösningen är enklare än du tror. Med en fuktmätare kan du nämligen mäta fuktnivån i virket snabbt och enkelt. Instrumentet ger dig ett exakt mått och det är lätt att använda - även för hemmafixaren. Självklart kan du även mäta fuktnivån i andra material. Olika instrument klarar av att göra olika typer av mätningar. Det finns till exempel modeller för att mäta fuktnivån i papper och kartong. Därutöver finns det verktyg som kan mäta fuktnivån i härdade material så som murbruk, cement och gips. Om du letar efter en billig fuktmätare har du kommit helt rätt!

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  barebo.jpg
  1 699 kr
  1 793 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  wolfcraft.jpg
  318 kr
  357 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  romos.jpg
  2 259 kr
  2 375 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Viktigt för fuktskadebekämpning

  Hur fungerar då instrumenten? Dagens moderna verktyg är bärbara och väldigt användarvänliga. Tack vare sensorer kan fuktnivån snabbt läsas av och du får svaret direkt på displayen. Dessutom kan många av instrumenten även mäta omgivande temperaturer. Med en enkel knapptryckning har du svaret. Att ta reda på hur hög fuktigheten i ett material är kan bespara dig mycket bekymmer. I en byggnation innebär för höga fuktnivåer att du kan råka ut för både mögel och fuktskador. För den professionelle snickaren är det en självklarhet att ha en fuktmätare i verktygslådan. Tack vare de låga priserna på den nya tekniken kan även den som renoverar hemma nu skaffa en fuktmätare. Det här är en billig försäkring för den som jobbar med fuktskadebekämpning. Vi erbjuder självklart en rad olika modeller i olika prisklasser och utföranden.

  Gör din beställning online

  Letar du efter en prisvärd fuktmätare online? Hos oss får du alltid bra priser på all form av byggnadsredskap. Dessutom kan vi hjälpa dig att välja rätt. Om du är osäker på vilken fuktmätare som du ska välja kan du höra av dig till vår proffsiga kundtjänst. Vi hjälper dig med alla former av frågor som rör ditt bygge därhemma.