Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Fuktmätare

Pris
189
189
2 259
2 259
Varumärke
Leveranstid
Typ
Driftkälla
Spänning (V)
Användningsområde

Fuktmätare

Hur kan jag ta reda på om det finns fukt i träbrädan? Lösningen är enklare än du tror. Med en fuktmätare kan du nämligen mäta fuktnivån i virket snabbt och enkelt. Instrumentet ger dig ett exakt mått och det är lätt att använda - även för hemmafixaren. Självklart kan du även mäta fuktnivån i andra material. Olika instrument klarar av att göra olika typer av mätningar. Det finns till exempel modeller för att mäta fuktnivån i papper och kartong. Därutöver finns det verktyg som kan mäta fuktnivån i härdade material så som murbruk, cement och gips. Om du letar efter en billig fuktmätare har du kommit helt rätt!

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Vattenvarnare Zircon Leak Alert
zircon-logo-hi-res_big.jpg
189 kr
195 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Fuktmätare Wolfcraft
19%
wolfcraft.jpg
316 kr
392 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Fuktmätare DT-125 Elma
barebo.jpg
1 750 kr
1 842 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Fuktmätare Romus
romos.jpg
2 259 kr
2 375 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Viktigt för fuktskadebekämpning

Hur fungerar då instrumenten? Dagens moderna verktyg är bärbara och väldigt användarvänliga. Tack vare sensorer kan fuktnivån snabbt läsas av och du får svaret direkt på displayen. Dessutom kan många av instrumenten även mäta omgivande temperaturer. Med en enkel knapptryckning har du svaret. Att ta reda på hur hög fuktigheten i ett material är kan bespara dig mycket bekymmer. I en byggnation innebär för höga fuktnivåer att du kan råka ut för både mögel och fuktskador. För den professionelle snickaren är det en självklarhet att ha en fuktmätare i verktygslådan. Tack vare de låga priserna på den nya tekniken kan även den som renoverar hemma nu skaffa en fuktmätare. Det här är en billig försäkring för den som jobbar med fuktskadebekämpning. Vi erbjuder självklart en rad olika modeller i olika prisklasser och utföranden.

Gör din beställning online

Letar du efter en prisvärd fuktmätare online? Hos oss får du alltid bra priser på all form av byggnadsredskap. Dessutom kan vi hjälpa dig att välja rätt. Om du är osäker på vilken fuktmätare som du ska välja kan du höra av dig till vår proffsiga kundtjänst. Vi hjälper dig med alla former av frågor som rör ditt bygge därhemma.