Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Linjal

  Pris
  589 kr
  589 kr
  589 kr
  589 kr
  Typ
  Varumärke
  Leveranstid

  Linjal

  En linjal kan användas vid många olika tillfällen. Oavsett om du går i skolan, om du arbetar, bygger eller handarbetar så vet du hur viktigt det är med korrekta mått. Du kan behöva en linjal för att räkna ut hur mycket som krävs av något eller hur långt något är. I den här kategorin finns linjaler av olika längd och material, och linjalerna är mycket allsidiga. En billig linjal är en bra investering som garanterat kommer att användas många gånger, oavsett vilken sysselsättning du har. När det är dags att köpa linjal kan du vara säker på att hitta en i denna kategori.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  romos.jpg
  589 kr
  624 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder en linjal

  Linjaler finns i flera olika material, till exempel plast och trä. De flesta linjaler är genomskinliga så man lätt kan se vad som finns bakom linjalen om man till exempel ska använda den för att rita linjer. Linjalerna finns också i flera olika längder så man kan finna just den linjal man själv behöver. En linjal används på så sätt att linjen vid siffran 0, eller den siffra man själv önskar, placeras i början av det man vill mäta. Man låter sedan linjalen följa föremålet man mäter för att sedan läsa av på linjalen hur långt föremålet var. Vill man istället rita en rak linje med linjalen placerar man den där linjen ska vara. Man tar därefter en penna och ritar längs med linjalen. Linjen kommer då bli helt rak.

  Linjaler för alla mätningar

  Det är smidigt att köpa en linjal online. Hos bygghemma.se finns linjaler för alla typer av mätningar och i material som väl lämpar sig för linjaler. Linjalerna kan användas till mycket, och är graderade i mätskalor. Oavsett om du vill ha en lång eller kort linjal kommer du hitta det du söker här. Våra linjaler håller alla mycket god kvalitet och säljs till lågt pris.