Regeldetektor & metallscanner | En hjälpande hand

Filtrera

209 kr

7 381 kr

209
209
7381
7381

Visa endast kampanjartiklar

(7)

Batteri

(9)

Batteri 9V

(10)

Batteri AAA

(1)

bosch power tools

(7)

dewalt

(1)

stanley

(1)

zircon

(11)

Detektor

(8)

Regeldetektor

(5)

Multiskanner

(4)

Metallskanner

(2)

Electriskanner

(1)

1,5

(7)

9,0

(11)

10,8

(2)

Sortera

20 Produkter

Du har sett alla 20 produkter

Att råka spika rätt in i ett rör kan ha förödande konsekvenser i ditt hem, men det finns sätt att stoppa detta. En regeldetektor och metallscanner kan hjälpa dig att hitta vattenledningar, rör, elektriska ledningar och liknande så att du enklare kan dekorera ditt hem. Olika modeller kan upptäcka olika sorters material och lokaliseringsdjup. Vi på Bygghemma säljer regeldetektorer och metallscanners och alltid till ett bra pris.

Vad är skillnaden på en regeldetektor och en metallscanner?

Som namnet föreslår hjälper en metallscanner dig att hitta metallobjekt. Den kan användas både i hemmet, men även i industriella miljöer. Hur djupt in den kan upptäcka metallen beroende på vilken modell du väljer. En del metallscanners kan också hjälpa dig att mäta avstånd mellan spiken i takmaterial. En regeldetektor används för att hitta rör och ledningar i ditt hem. Detta hjälper dig så att du inte av misstag spikar rätt in i en vattenledning.

Vem behöver en regeldetektor eller metallscanner?

Metallscanners och regeldetektorer är för alla som planerar att borra i väggen. Det är svårt att se var nya rör i väggen finns utan att använda dig av dessa verktyg. I många nybyggda hus är rören gömda i väggarna, men det finns inte alltid information om var rören faktiskt ligger. En regeldetektor och metallscanner är bra verktyg att ha för både privatpersoner, professionella och företag. Det betyder att du själv kan kontrollera ledningarna utan att du behöver anställa en yrkesman.