Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Tumstock & måttstock

   Pris
   339 kr
   339 kr
   339 kr
   339 kr
   Varumärke
   Typ
   Leveranstid

   Tumstock & måttstock

   Köpa tumstock gör du smidigt och snabbt hos bygghemma.se. En tumstock är ett smart mätverktyg som du enkelt fäller ihop och bär med dig i fickan. Den är enkel att använda och ger en korrekt mätning, passar lika bra till hemmafixaren som till den professionella hantverkaren. Det finns tumstockar i olika material. Du hittar dem i till exempel aluminium, glasfiber, plast och trä. Från början var graderingen i tum men nu är den oftast bara i meter och kallas då ibland för en meterstock. En tumstock är en smidig måttstock när du ska mäta avstånd, längd och bredd på olika saker.

   Läs mer...
   Visar 1 av 1 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1
   339 kr
   358 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Gå till produkt
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1

   Korrekt avläsning med en tumstock

   En tumstock använder du när du ska mäta upp något. Du viker enkelt ut den till önskad längd och får ett exakt mätresultat. Tumstockar tillverkas med stor noggrannheten för att ge en så korrekt mätning som möjligt. Skalan på en tumstock var ursprungligen i tum men nu mäter den oftast i meter, centimeter och millimeter. Materialet i en tumstock är ofta trä men det finns också tumstockar i aluminium, glasfiber och plast. Vilket material du väljer beror på var du kommer att använda tumstocken. En tumstock i aluminium klarar utomhusmiljö bättre än en i trä. Fukt kan påverkar materialet i tumstocken negativt och ge en sämre precision vid mätningen. En tumstock är ett klassiskt verktyg, passar både hantverkaren och hemmafixaren. Den är enkel att bära med sig, smidig att använda och ger en precis avläsning.

   Klassisk tumstock till hemmafixaren och hantverkaren

   Bygghemma.se är byggvaruhuset på nätet med stort sortiment av välkända varumärken. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta det du söker, alltid med bästa servicen, låga priser och snabba leveranser. En tumstock är ett praktiskt och lättanvänt mätverktyg. Den passar lika bra till den professionella hantverkaren som till dig som bygger och fixar hemma. Köp din tumstock online hos bygghemma.se.