Tumstock & måttstock

Filtrera

31 kr

1 445 kr

31
31
1445
1445

harden

(3)

hultafors

(3)

malmbergs

(1)

teng tools

(3)

Måttstock

(2)

Skjutmått

(2)

Meterstock

(1)

Måttband

(4)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Köpa tumstock gör du smidigt och snabbt hos bygghemma.se. En tumstock är ett smart mätverktyg som du enkelt fäller ihop och bär med dig i fickan. Den är enkel att använda och ger en korrekt mätning, passar lika bra till hemmafixaren som till den professionella hantverkaren. Det finns tumstockar i olika material. Du hittar dem i till exempel aluminium, glasfiber, plast och trä. Från början var graderingen i tum men nu är den oftast bara i meter och kallas då ibland för en meterstock. En tumstock är en smidig måttstock när du ska mäta avstånd, längd och bredd på olika saker.

Korrekt avläsning med en tumstock

En tumstock använder du när du ska mäta upp något. Du viker enkelt ut den till önskad längd och får ett exakt mätresultat. Tumstockar tillverkas med stor noggrannheten för att ge en så korrekt mätning som möjligt. Skalan på en tumstock var ursprungligen i tum men nu mäter den oftast i meter, centimeter och millimeter. Materialet i en tumstock är ofta trä men det finns också tumstockar i aluminium, glasfiber och plast. Vilket material du väljer beror på var du kommer att använda tumstocken. En tumstock i aluminium klarar utomhusmiljö bättre än en i trä. Fukt kan påverkar materialet i tumstocken negativt och ge en sämre precision vid mätningen. En tumstock är ett klassiskt verktyg, passar både hantverkaren och hemmafixaren. Den är enkel att bära med sig, smidig att använda och ger en precis avläsning.

Klassisk tumstock till hemmafixaren och hantverkaren

Bygghemma.se är byggvaruhuset på nätet med stort sortiment av välkända varumärken. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta det du söker, alltid med bästa servicen, låga priser och snabba leveranser. En tumstock är ett praktiskt och lättanvänt mätverktyg. Den passar lika bra till den professionella hantverkaren som till dig som bygger och fixar hemma. Köp din tumstock online hos bygghemma.se.