Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Tumstock & måttstock

  Pris
  339 kr
  339 kr
  339 kr
  339 kr
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Tumstock & måttstock

  Köpa tumstock gör du smidigt och snabbt hos bygghemma.se. En tumstock är ett smart mätverktyg som du enkelt fäller ihop och bär med dig i fickan. Den är enkel att använda och ger en korrekt mätning, passar lika bra till hemmafixaren som till den professionella hantverkaren. Det finns tumstockar i olika material. Du hittar dem i till exempel aluminium, glasfiber, plast och trä. Från början var graderingen i tum men nu är den oftast bara i meter och kallas då ibland för en meterstock. En tumstock är en smidig måttstock när du ska mäta avstånd, längd och bredd på olika saker.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  hultafors.jpg
  339 kr
  358 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Korrekt avläsning med en tumstock

  En tumstock använder du när du ska mäta upp något. Du viker enkelt ut den till önskad längd och får ett exakt mätresultat. Tumstockar tillverkas med stor noggrannheten för att ge en så korrekt mätning som möjligt. Skalan på en tumstock var ursprungligen i tum men nu mäter den oftast i meter, centimeter och millimeter. Materialet i en tumstock är ofta trä men det finns också tumstockar i aluminium, glasfiber och plast. Vilket material du väljer beror på var du kommer att använda tumstocken. En tumstock i aluminium klarar utomhusmiljö bättre än en i trä. Fukt kan påverkar materialet i tumstocken negativt och ge en sämre precision vid mätningen. En tumstock är ett klassiskt verktyg, passar både hantverkaren och hemmafixaren. Den är enkel att bära med sig, smidig att använda och ger en precis avläsning.

  Klassisk tumstock till hemmafixaren och hantverkaren

  Bygghemma.se är byggvaruhuset på nätet med stort sortiment av välkända varumärken. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta det du söker, alltid med bästa servicen, låga priser och snabba leveranser. En tumstock är ett praktiskt och lättanvänt mätverktyg. Den passar lika bra till den professionella hantverkaren som till dig som bygger och fixar hemma. Köp din tumstock online hos bygghemma.se.