Värmekamera

Filtrera

225 kr

9 633 kr

225
225
9633
9633

Batteri

(4)

bosch power tools

(3)

dewalt

(1)

Kamera

(2)

Mätinstrument

(1)

Temperaturmätare

(1)

1,5

(2)

10,8

(1)

PRO

(3)

DIY

(1)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

En värmekamera kan med hjälp av termografi mäta infraröd strålning, vilket är strålning med våglängder som det mänskliga ögat inte kan uppfatta. Det spektrum av våglängder som kallas infraröd strålning kallas även värmestrålning. Värmekamerans uppgift är att läsa av temperaturen i och kring föremål, något som är användbart i många lägen. Värmekameran är bra att ha i många bygg- och el projekt där det är viktigt att veta temperaturer, såsom när man vill hitta fuktskador och värmeläckage eller vill kontrollera ifall sina elledningar är överbelastade. När det är dags att köpa värmekamera erbjuder vi ett brett sortiment, även för dig som är ute efter en billig värmekamera. Det finns en rad olika märken, så du kommer ha många olika alternativ.

Varför använder man värmekamera?

Värmekameran finns till för att detektera värmestrålning eftersom vi inte kan se den med blotta ögat. Detta görs med hjälp av termografi som kan sägas översätta olika temperatur till grafiska tabeller som kan läsas av. I en värmekamera kommer de olika temperaturerna få olika färg och på så sätt är det lätt att hitta till exempel läckage i vatten- och gasledningar eller den bristande punkten i isoleringen i väggar eller runt fönster. Värmekameror används inom allt från livsmedelsindustrin till fastigheter. Inom fastigheter är värmekamerans uppgifter många. Den hjälper till att både hitta och förebygga fel så att man vet vilka åtgärder som måste tas, och är även viktig för underhållsarbete. Genom att hitta bland annat överbelastningar i elektriska ledningar eller värmeförluster som kan uppstå vid bristande isolering kan man åtgärda dessa problem och spara värme och energi, vilket är positivt både för din ekonomi och miljön.

Värmekameran kan användas till mycket

Om du vill köpa värmekamera erbjuder bygghemma.se ett stort utbud och många olika märken oavsett om du behöver den till elektricitet, bygg eller något annat. Hos oss får du prisvärda alternativ av god kvalité oavsett vad du letar efter. Vi är måna om din upplevelse när du handlar hos oss och vår kundservice svarar mer än gärna på dina frågor.