Snickarbälte

Filtrera

260 kr

2 189 kr

30
260
2189
2189

Visa endast kampanjartiklar

(5)

etc

(1)

fristads

(7)

husqvarna

(4)

snickers workwear

(5)

Snickarbälte

(17)

Bälte

(11)

Verktygsficka

(6)

Verktygsbälte

(2)

Spikficka

(4)

Hölster

(11)

Elektrikerficka

(3)

Armerarficka

(1)

Hållare

(2)

Materialficka

(1)

ID-kortsficka

(3)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Oavsett om du är en yrkesverksam snickare eller en praktisk hemmafixare är snickarbältet en hjälpreda som kommer att förenkla dina göromål avsevärt. Hos oss på Bygghemma hittar du billiga snickarbälten med olika utformningar och finesser – efter just dina behov. Vi har snickarbälten i olika material, såsom slitstarkt läder, nylon eller bomull. Det finns också modeller som kan beställas i vänsterhänt utförande. Är du ute efter ett snickarbälte i lättviktsmaterial eller ett ergonomiskt utformat bälte för optimal komfort? Kolla in vårt sortiment online.

När behöver man ett snickarbälte?

Ett snickarbälte lämpar sig inte endast för yrkesverksamma snickare, utan är även ett oumbärligt hjälpmedel för elektriker, montörer, plåtslagare och andra som vill kunna utföra sitt arbete med händerna fria och samtidigt ha verktygen nära till hands. Det är en prisvärd investering som kommer få dig att fokusera på arbetet snarare än att leta efter verktyg.

Hur använder jag ett snickarbälte?

Snickarbältet fästs över dina höfter så att du snabbt och smidigt kommer åt de verktyg och instrument du behöver. Spik- och skruvfickor, verktygshållare, knivfäste och hållare för hammare, fil, tumstock och måttband/märksnöre är vanliga anordningar på ett snickarbälte. Med mycket tunga verktyg i bältet rekommenderar vi en modell med vadderade hängslen som avlastar vikten på höfterna och bidrar till bättre ergonomi och komfort.