Badrum till båt

Filtrera

64 kr

2 370 kr

64
64
2370
2370

osculati

(9)

whale

(8)

Endast snabbleverans

(17)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Att ha ett badrum på din båt är en investering. Det kommer inte enbart göra det enklare, utan även mer behagligt att spendera tid på din båt. Även om du har ett litet utrymme har vi tillbehör för att du ska kunna ha ett badrum ombord på din båt. Du hittar kvalitetssäkrad och billig utrustning för badrum i båt online här hos oss på Bygghemma.se.

Hur planerar jag mitt båt-badrum?

Tänk på att utnyttja utrymmet som du har väl. Att ha ett badrum på din båt är självklart något som alla vill ha. Finns det redan ett badrum och du vill uppgradera detta kan du köpa en bättre duschbox från oss med ett bra duschhandtag.

Hur förhindrar man mögel på sin båt?

Det är lätt hänt att det blir fukt och mögel i ett badrum om det inte installeras på ett korrekt sätt. Speciellt om du har ett trångt utrymme på båten är det enkelt att fukt samlas. Att investera i en avfuktare för din båt kan hjälpa till att förhindra mögel. Bra ventilation är inte alltid enkelt att få till på en båt, så det är viktigt att arbeta aktivt för att förhindra mögel.

Kan jag installera duschboxen själv i båten?

Om det sedan tidigare har funnits en duschbox installerad är det relativt enkelt att byta ut den. Ska du bygga och installera ett alldeles nytt båtbadrum från grunden krävs det förkunskaper. Du kan göra detta själv så länge du inte behöver hantera el. Sådant måste alltid en behörig elektriker sköta.