Däckslucka

Filtrera

408 kr

7 639 kr

408
408
7639
7639

Visa endast kampanjartiklar

(2)

craftsman marine

(5)

osculati

(1)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

En däckslucka har flera funktioner och är ett viktigt tillbehör till båten. Däcksluckan är en del av båtinredningen som behöver ses över och underhållas. Ibland blir den så pass sliten att den läcker eller får sprickor och då är det dags att byta. När man ska byta ut däckslucka ska man vara noga med att satsa på en däckslucka av bra kvalitet. Hos oss på Bygghemma.se kan du köpa däcksluckor av hög kvalitet till billiga priser online.

Vad används däcksluckan till?

Däcksluckan används primärt till att öka och förbättra ventilationen i båten. Det gäller både för motorbåtar och segelbåtar. Tänk på att välja en däckslucka som är stabil och tillverkad i ett tåligt material.

Är det svårt att byta däckslucka?

Det kan var både enkelt och svårt att byta däckslucka. Det viktigaste steget är att ta måtten. Om du ska byta ut en befintlig ska du börja med att mäta den som redan sitter där. Ska du montera en ny, kontrollera då vad som gäller för just din båt.

Varför ska man byta däckslucka?

Det är först och främst viktigt att det inte läcker in. Om din gamla lucka dessutom är sliten och har sprickor så ger det också båten ett ansiktslyft att byta ut den till en hel och fräsch däckslucka.