Ankarspel & ankarhållare | Satsa på hög kvalitet

Filtrera

945 kr

28 305 kr

945
945
28305
28305

båtsystem

(5)

quick

(24)

Endast snabbleverans

(29)

Sortera

29 Produkter

Du har sett alla 29 produkter

Är du båtägare och spenderar mycket tid på sjön? Då vet du hur viktigt det är med tålig, kvalitetssäkrad och riktigt bra utrustning. Båtdelar som ankarspel och ankarhållare fyller en viktig funktion, och smartast är att satsa på bra kvalitet redan från början. Då kan du känna dig säker på att grejerna håller ordentligt oavsett väder, vind och sjögång.

Vad är ett ankarspel?

Ett ankarspel kallas den speciella vinsch eller trumma med vilken man fäller och lättar båtankare. Ankarspelet är normalt sett placerat i aktern eller fören på båten, och kan vara antingen eldrivet eller manuellt. Ett bra och stabilt ankarspel är viktigt för att se till att båten inte driver när den ligger för ankar, oavsett hur hårt det blåser eller hur stora vågor som slår. Här på Bygghemma.se erbjuder vi högkvalitativa och prisvärda ankarspel och ankarhållare av olika modeller för olika båtar.

Vad bör man tänka på vid köp av ankarspel &ankarhållare?

Ankarspel och ankarhållare köps oftast tillsammans, men kan också inhandlas separat. Viktigt att tänka på vid val av såväl ankarspel som ankarhållare, är att se till storleken på din båt och vilka krav den storleken ställer på utrustningen. Ju större båt, desto högre kapacitet måste ankarspelet ha i form av dragkraft och maximal viktbelastning. Beroende på om du har kätting eller lina, kan olika ankarspel också vara mer eller mindre lämpliga. Hos hittar du fällbara ankarhållare, ankarhållare för badbrygga, olika ankarspel och mycket annat till din båt. Beställer gör du billigt, smidigt och bekvämt online här på Bygghemma.