Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Plastgolv

Golvplattor & plasttrall

Filtrera

23kr
6159kr
23
23
6159
6159

Visa utvalda artiklar

(2)

bergo

(19)

gop

(3)

hestraplattan

(45)

Enfärgad

(16)

Trä

(10)

Sortera

67 Produkter

Golvplatta Bergo Royal Green

Golvplatta Bergo Royal Green

269 kr/m²

Se priset!

Golvplatta Bergo Elite Marble Grey

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett 36 av 67 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Var lägger jag golvplattor och plasttrall?
Kan jag lägga golvplattor och plasttrall själv?
Är golvplattor temperaturkänsliga?

Golvplatta som tål påfrestningar

När du vill ändra golv i ditt extrarum, balkong eller i ditt förråd, är golvplattor ett bra alternativ. Du kan köpa billiga golvplattor och få ett helt nytt utseende tack vare golvplattor i plast. De är gjorda av miljövänlig, slitstark och UV-beständig polypropen och är mer eller mindre underhållsfria. Om man lägger golvplattor på ett betonggolv så kommer betonggolvet att kunna andas tack vare perforeringen i plattorna. Plattorna tål både kyla och värme och passar bra i de flesta rum, även rum som garage där det kommer att vara stor påfrestning på underlaget. De finns i olika mönster och färger vilket gör att du kan välja just de som passar dig och ditt hus bäst.

Att lägga golvplattor i plast

När man har bestämt sig för vilken golvplatta man tycker ser bäst ut, med tanke på design och färg, är det dags att lägga dina golvplattor. Det är enkelt att se till att ditt golv får ett nytt, tåligt underlag eftersom plattorna snäpps ihop med varandra. Det handlar helt enkelt om att pussla ihop så att det täcker ditt golv. Om du behöver justera längd eller bredd, kan du kapa golvplattan med hjälp av en sticksåg. Plattans funktion kommer inte att bli sämre på något sätt utan den behåller sina egenskaper. Om man vill ha en snygg list att sätta upp i kombination med golvplattorna, finns det dekorlister för det ändamålet. I dekorlisterna kan man även sätta LED-belysning för effekt eller en färglist som ger ett speciellt utseende i ditt rum.

Slitstarka och underhållsfria golvplattor

Om du är ute efter ett underhållsfritt och slitstarkt golv till ditt förråd, garage eller plattor till balkong, är det en bra idé att investera i att köpa golvplattor av plast. Samtidigt som det ger dig ett hållbart underlag, kan du välja färg och mönster helt efter din egen estetik. Precis som med vilket nytt golv som helst, kan golvplattorna se till att ditt rum får ett nytt utseende.