Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Plastgolv

Plastgolv

Filtrera

23kr
20471kr
23
23
20471
20471

Visa endast kampanjartiklar

(121)

Visa enbart nyheter

(13)

aspecta

(55)

bergo

(52)

berryalloc

(46)

forbo

(92)

gerflor

(63)

gop

(4)

hestraplattan

(64)

kährs

(68)

meister

(150)

pergo

(73)

tarkett

(120)

wicanders

(3)

Ask

(2)

Betong

(24)

Cement

(4)

Ek

(256)

Enfärgad

(18)

Furu

(7)

Hasselnöt

(1)

Klinker

(26)

Marmor

(11)

Pinje

(3)

Sten

(104)

Textil

(1)

Trä

(167)

Trägolv

(2)

Övriga mönster

(13)

Endast snabbleverans

(341)

Sortera

790 Produkter

Vinylgolv Pergo Rigid Click 2.0 Otra Pro Soft Grey Oak

Beställningsvara

Vinylgolv Pergo Tile Warm Grey Concrete

Vinylgolv Pergo Tile Warm Grey Concrete

fr. 389 kr/m²

Kampanj

tom 31/7

Vinylgolv Pergo Tile Grey Scivaro Slate

Vinylgolv Pergo Tile Grey Scivaro Slate

fr. 389 kr/m²

Kampanj

tom 31/7

Du har sett 36 av 790 produkter
1 av 22

Vanliga frågor om

Var kan jag använda plastgolv?
Vilka färger och mönster kan jag välja?
Hur lägger jag ett plastgolv?
Hur slitstarkt är ett plastgolv?

Golv gjorda av plast tillverkas oftast av PVC vilket har råolja och koksalt som grund. Det finns även plastgolv som tillverkas av PVC-fria termoplastiska polymer så som polyetenplaster eller polyolefinplaster. Golven kommer i flera utföranden däribland som matta och som plattor. Vissa golv har utrustats med en mjuk baksida och för ljuddämpning har andra utrustats med en skumbaksida. PVC-golv är tåliga såväl för slitage som för våta tillstånd. Tack vare sin ytbehandling är golvet också skyddat mot fläckar från sådant som oljor, syror och sprit. I vårt stora och breda sortiment kan du hitta billigt plastgolv i flera olika stilar, färger och mönster.

Läggning och skötsel av plastgolv

När du väl har valt den Plastmatta som passar dig och dina behov är det dags för mattläggning. Om det handlar om ett Vinylgolv i utrymmen så som kök eller hall kan du lätt lägga in golvet själv. Med hjälp av klickerfunktionen kan du lägga mattan utan att använda lim eller speciella verktyg. Trimma plattorna efter behov längs fasta ytor så som väggar. Om du ska lägga en Våtrumsmatta är det mycket viktigt att jobbet håller tätt. För att lägga en plastmatta på golv bör du överväga att anlita ett proffs som kan göra ett gediget underarbete och skydda skarvar på ett effektivt och hållbart sätt. Att sköta ett plastgolv är relativt enkelt. Ytbehandlingen skyddar mot fläckar, slitage och friktionsmärken vilket förlänger hållbarheten och minskar behovet av vaxning och polish. Du kan både dammsuga och våttorka golvet vid behov.

Köp ditt nya plastgolv redan idag

Hos oss kan du köpa plastgolv till rimligt pris. Genom att handla online kan du i lugn och ro jämföra färger och modeller innan du lägger en beställning. Har du frågor eller behöver hjälp står vår kunniga kundservice redo att assistera dig. Varför vänta? Köp ditt plastgolv redan idag och ge ditt hem ett hållbart ansiktslyft som ökar såväl trivsel som värdet på din fastighet.