Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Plastgolv

Våtrumsmatta

Filtrera

243kr
379kr
243
243
379
379

forbo

(11)

gerflor

(9)

tarkett

(24)

Klinker

(5)

Marmor

(3)

Sten

(19)

Trägolv

(2)

Övriga mönster

(3)

Endast snabbleverans

(43)

Sortera

44 Produkter

Du har sett 36 av 44 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Måste ett proffs lägga våtrumsmatta?
Vilka är för- och nackdelarna med plastmatta?
Hur länge håller en våtrumsmatta?

Populära filtreringar

En våtrumsmatta skyddar den underliggande konstruktionen i ett våtutrymme, till exempel ett badrum eller en tvättstuga. Det finns våtrumsmattor i de flesta mönster och färger och de ger dig stora möjligheter att göra ett val som passar utifrån din personliga stil.

Våtrumsmattor i badrum

Utan ett bra tätskikt i våtutrymmet finns det risk för problem. Ofta syns det inte när ett tätskikt är bristfälligt och då kan det vara så att vatten långsamt skadar konstruktionen under ytskiktet. I värsta fall kan man råka ut för mögel och andra vattenskador. En bra våtrumsmatta i badrum är absolut tät och ofta ett mycket prisvärt val när man renoverar eller bygger nytt.

Funktion & design våtrumsmatta

Att köpa våtrumsmatta innebär dessutom att man kan välja en matta med ett utseende som kan tala såväl ett diskret som mycket tydligt formspråk. Fundera på om mattan du är intresserad av kommer att stå sig stilmässigt, våtrumsmattor håller nämligen länge. Det finns våtrumsmattor i olika material och prisklasser, vad passar i ditt våtutrymme? I tvättstugan är det kanske funktionen som är det viktigaste. I ett badrum du vistas mycket i är det en bra investering att satsa på en matta som är såväl snygg som praktisk.