Vinylgolv Forbo Scandilon Pamplona Middle Oak

Vinylgolv Forbo
Scandilon Pamplona Middle Oak

259 kr/m²Pris/frp 518:-
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 249 kr

Sammanfattning

Med Scandilon får du ett designat vinylgolv av högsta kvalitet.
Varumärke

Beskrivning

Med Scandilon får du ett designat vinylgolv av högsta kvalitet.
Scandilon är ett djuptryckt vinylgolv som är ett mycket populärt material. Kollektionen bjuder på en stor mönstervariation i harmoniska färger som passar i de flesta bostäder. Golven är enkla att lägga och byta, mjuka att gå på och lätta att hålla rena. De ger dessutom en behaglig rumsakustik – tack vare sin ljudisolerande förmåga.

Nu lanseras en ny helt ny kollektion med naturliga mönstertryck i sten, klinker, betong, parkett och plank. Färgskalan går från lutat vitt, natur och brunt till granit och svart skiffer. Oavsett vilket golv du föredrar är alla en perfekt bas för övrig inredning och olika möbelstilar. Färgmässigt är kollektionen matchad för att du ska kunna välja olika mönstervarianter i din lägenhet och ändå få en harmonisk helhet.

Ett Scandilongolv kan läggas i hemmets alla torra utrymmen, som till exempel sovrum, lekrum, vardagsrum, hall och groventréer men också i kök och matrum. Tack vare det PUR-förstärkta slitskiktet är Scandilon också det mest praktiska du kan välja i din bostad. Golvet är hållbart och tåligt. Det står emot väta och smuts utan att bli repigt och fult men klarar också friktionsmärken från möbler och klackar.

Scandilon är ett väl beprövat golvmaterial som uppfyller kraven på stegljudsisolering med god marginal (20 dB). Eventuella störande ljud mellan våningar minimeras effektivt tack vare skummad PCV-baksida. Golven är också varma och sköna att gå och stå på och för extra värmekomfort även lämpliga att lägga ovanpå golvvärme.

Vill du ha ett lättskött golv av hög kvalitet med suverän komfort som dessutom gör vardagslivet enklare så är Scandilon helt rätt val.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeForbo
Art.Nr.68504
SerieScanddilon
Bredd2000 mm
Tjocklek2,9 mm
Slitskikt0,3 mm
Antal25 m/rulle
Tål GolvvärmeJa
ImitationEk
TypVinylgolv
NyansLjust
FärgTrä/Natur
Kvalitet31