Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Vinylgolv & vinylmatta

Filtrera

225kr
679kr
225
225
679
679

Visa utvalda artiklar

(121)

aspecta

(61)

berryalloc

(35)

forbo

(83)

gerflor

(44)

kährs

(64)

meister

(150)

pergo

(72)

tarkett

(90)

Trä/natur

(232)

Grå

(206)

Svart

(29)

Vit

(16)

Beige

(21)

Brun

(18)

Grön

(1)

Blå

(2)

Ask

(2)

Betong

(24)

Cement

(4)

Ek

(251)

Enfärgad

(1)

Furu

(7)

Hasselnöt

(1)

Klinker

(15)

Marmor

(8)

Pinje

(3)

Sten

(84)

Textil

(1)

Trä

(137)

Övriga mönster

(8)

Ljust

(298)

Mörkt

(212)

Sortera

599 Produkter

Du har sett 36 av 599 produkter
1 av 17

Vanliga frågor om

I vilka rum passa vinylgolv bäst?
Hur väljer jag vinylgolv?
Hur är Pergo vinylgolv uppbyggda?
Vad är ett vinylgolv?
Vilka fördelar har vinylgolv?
Vilka mönster har Pergo vinylgolv?

Vinylmatta – Mjukt & tåligt golv>/h2>

Vinylgolv är gjort av syntetiskt material och är såväl mjukt som slitstarkt. Golv är idag ytbehandlade för att effektivt skydda mot fläckar och slitage vilket förlänger hållbarheten. Ett vinylgolv kan också läggas i våtutrymmen så som badrum och tvättstuga. Då läggs den oftast i mattform eftersom du vill ha så få skarvar som möjligt. Det finns även vinylgolv i plankformat och som klickgolv samt i en lång rad olika utföranden så som enkelfärgade och träimitation. Här hittar du även schackrutigt golv och rutigt golv som sticker ut ur mängden. Bland vårt stora sortiment kan du helt enkelt hitta billiga vinylgolv i olika format och färger. Hitta det golv som passar just dig och dina behov bäst.

Att lägga ett vinylgolv

Att lägga golv är idag mycket enklare än vad det var förr. Med teknologi så som klickerfunktion kan du lätt lägga ditt nya golv på egen hand. Det första du bör göra är naturligtvis att mäta golvytan så att du köper tillräckligt många plattor vinylgolv för det rum du ska arbeta med. Om du har köpt vinylgolv i form av en matta är det viktigt att du lägger ut den och anpassar dess storlek innan du limmar den. Har du valt ett golv med klickerfunktion kan du lägga golvet utan speciella verktyg eller lim. Du kan storleksanpassa de bitar som kommer i kontakt med väggar eller andra fasta punkter i ditt hem. När det kommer till vinylgolv i kök eller badrum är det mycket viktigt att mattläggningen blir tät. I det läget kan du komma att vilja anlita en professionell mattläggare.

Investera i ett vinylgolv redan idag

Genom att köpa golv av vinyl online kan du jämföra olika utföranden och typer i lugn och ro framför datorn eller paddan. Vi har en kunnig kundservice som står redo att bistå dig med all hjälp du kan tänkas behöva. Hos oss hittar du det största utbudet av vinylplattor till mycket förmånliga priser. Varför vänta? Investera i ett slitstarkt golv som ökar såväl trivsel som värdet på ditt hem.