Fiskbensparkett

Filtrera

545kr
1369kr
545
545
1369
1369

Visa endast kampanjartiklar

(6)

Ek

(9)

Gran

(1)

Fiskben

(10)

bjelin

(3)

moland

(1)

nordic floor

(5)

rappgo

(1)

69mm
170mm
69
69
170
170

Sortera

10 Produkter

Vanliga frågor

Kan jag lägga fiskbensparkett själv?
Behöver jag slipa om ett parkettgolv?
Varför skall parketten ha fiskbensmönster?
Hur kan jag förenkla arbetet att lägga fiskbensparkett?
Du har sett alla 10 produkter

Klassikern är tillbaka! För att ha varit en riktig klassiker under 1920-talet så har den varit lite i skymundan. Men denna vackra parkett, som har ett fiskbensmönster, verkar vara populärare än någonsin. Den ger både ett stilrent samt klassisk intryck och funkar i såväl det moderna hemmet som det lite mer klassiska. Köp fiskbensparkett på nätet för att få det levererat hem till dig. Smidigt och enkelt. Dessutom är golvet relativt enkelt att lägga själv om man önskar. Det kan slipas flera gånger för att få till den nya känslan igen och på så vis har golvet en väldigt lång livstid.

En klassiker som håller

Eftersom den har varit med så länge kommer fiskbensparketten att hålla i flera decennier. Det är en investering för framtiden och sköter man golvet rätt kommer det hålla lång tid framöver. Skötseln är även relativt enkel att utföra. Det är bara att ge det en omgång med slipen och sedan lacka golvet med lite olja så blir det som nytt igen. Därför är det en väl värd investering just för att det inte bara håller modemässigt genom alla åren utan även i kvalité. Dessutom är det väldigt skönt att gå på och du kan välja mellan olika ytbehandlingar om så önskas. Så unna dig en klassiker som håller i generationer.

Köp din fiskbensparkett online

Det är ständigt många som renoverar sitt hem eller sitt sommarställe. Detta gör att det alltid är mycket folk hos bygghandlaren där efterfrågan på golv är stor. Handlar du istället ditt fiskbensgolv online så slipper du stressen och kan i lugn och ro sitta hemma för att bestämma vilket parkettgolv som passar dig och ditt hem bäst.