Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Trägolv

  Pris
  755 kr
  755 kr
  807 kr
  807 kr
  Varumärke
  Bredd (mm)
  120
  120
  140
  140
  Mönster
  Leveranstid
  Ytbehandling
  Träslag
  Tjocklek (mm)
  14.5
  14.5
  14.5
  14.5

  Fiskbensparkett

  Klassikern är tillbaka! För att ha varit en riktig klassiker under 1920-talet så har den varit lite i skymundan. Men denna vackra parkett, som har ett fiskbensmönster, verkar vara populärare än någonsin. Den ger både ett stilrent samt klassisk intryck och funkar i såväl det moderna hemmet som det lite mer klassiska. Köp fiskbensparkett på nätet för att få det levererat hem till dig. Smidigt och enkelt. Dessutom är golvet relativt enkelt att lägga själv om man önskar. Det kan slipas flera gånger för att få till den nya känslan igen och på så vis har golvet en väldigt lång livstid.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  En klassiker som håller

  Eftersom den har varit med så länge kommer fiskbensparketten att hålla i flera decennier. Det är en investering för framtiden och sköter man golvet rätt kommer det hålla lång tid framöver. Skötseln är även relativt enkel att utföra. Det är bara att ge det en omgång med slipen och sedan lacka golvet med lite olja så blir det som nytt igen. Därför är det en väl värd investering just för att det inte bara håller modemässigt genom alla åren utan även i kvalité. Dessutom är det väldigt skönt att gå på och du kan välja mellan olika ytbehandlingar om så önskas. Så unna dig en klassiker som håller i generationer.

  Köp din fiskbensparkett online

  Det är ständigt många som renoverar sitt hem eller sitt sommarställe. Detta gör att det alltid är mycket folk hos bygghandlaren där efterfrågan på golv är stor. Handlar du istället ditt fiskbensgolv online så slipper du stressen och kan i lugn och ro sitta hemma för att bestämma vilket parkettgolv som passar dig och ditt hem bäst.