020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  0% Rabatt

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Bosarp Vit Hårdvaxolja 1-stav

  Paket + kr

  Tillval + kr

  590 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 99 kr

  Beskrivning

  Läs mer
  Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt. Golven tillverkas i Bjelins hypermoderna produktionsenheter i Viken, Skåne.

  Kompromisslös träkänsla
  Endast de absolut lugnaste och jämnaste delarna av eken har valts ut. Ytan behandlats med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

  Prisvärda breda plank
  28 cm är helt unikt, särskilt i den här prisklassen. Även längden är väl tilltagen, drygt 2,3 meter.

  Sorteringen Select
  Ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar din inredning. Detta golv har sorteringen Select som har en naturlig färgton med fin ådring och utan större färgvariationer. Mindre hel och sund kvist upp till 5 mm i diameter eller spacklad kvist upp till 3 mm i diameter förekommer, men ej fler än två kvist totalt per plank.

  Färg
  Golvets livlighet påverkas också av färgen. Detta golv är behandlat med en vit hårdvaxolja.

  Snabb och enkel installation
  Låssystemet 5G® gör det effektivare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

  Starkt och hållbart
  Woodura® är den patenterade teknik som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö.Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Bjelin
  Art.Nr. 27030
  Träslag Ek
  Mönster 1-Stav
  Ytbehandling Hårdvaxolja
  Sortering Select
  Längd 2379 mm
  Bredd 283 mm
  Tjocklek 11 mm
  Slitskikt 0,6 mm
  Antal 2,02 m2/frp
  Antal 3 st/frp
  Fog 2G/5G
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Härdat Trägolv
  Yta Härdad 0,6
  Garanti 20 år

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Sortering
  Bredd
  Antal
  Antal
  590 kr/m²
  Select
  283 mm
  2,02 m2/frp
  3 st/frp
  590 kr/m²
  Rustik
  283 mm
  2,02 m2/frp
  3 st/frp
  Visa Produkt
  590 kr/m²
  Antik
  283 mm
  2,02 m2/frp
  3 st/frp
  Visa Produkt