Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Trägolv

Massivt trägolv | Vackert plankgolv

Filtrera

279kr
2445kr
279
279
2445
2445

Furu

(40)

Ek

(43)

Gran

(1)

Bok

(4)

Ask

(10)

1-Stav

(87)

2-Stav

(9)

Skeppsgolv

(2)

baseco

(49)

dalafloda

(36)

junckers

(13)

113mm
230mm
113
113
230
230

Sortera

98 Produkter

Massivt Trägolv Baseco Ek Obehandlad Rustik

Leveranstid 4-6 veckor

Massivt Trägolv Baseco Ek Modern Brun Rustik

Leveranstid 4-6 veckor

Baseco Trägolv EK Modern Natur 20x160 Premium

Leveranstid 4-6 veckor

Massivt Trägolv Baseco Ek Modern Vit Rustik

Leveranstid 4-6 veckor

Massivt Trägolv Baseco Obehandlad Furu

Leveranstid 4-6 veckor

Massiva Trägolv Baseco Classic Vitoljad Furu

Leveranstid 4-6 veckor

Massiva Trägolv Baseco Obehandlad Gran Mix

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett 36 av 98 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad är ett massivt trägolv?
Kan jag lägga ett massivt trägolv själv?
Kan jag köpa ytbehandlade massiva trägolv?
Vilka träslag finns i massiva trägolv?

Ett massivt trägolv är ett golv som genomgående består av ett och samma träslag. Trägolv består således av ett naturmaterial som påverkas av sådant som luftfuktighet. Golvet ändrar ofta nyans efter inläggning eftersom de utsätts för solens ljus. Tack vare tjockleken kan massiva trägolv renoveras vid behov och ofta flera gånger. De olika typer av massiva trägolv som finns inkluderar exempelvis brädor, kortstavsparkett, stjärnparkett och mosaikparkett. När golvet är förbehandlat i fabrik är de oftast lackade eller behandlade med naturolja. I vårt stora sortiment kan du hitta billigt massivt trägolv till ditt hem. Välj ett utförande och en typ som passar just dig.

Skötsel av massiva trägolv

När du lagt ned både tid och pengar på ett vackert, massivt trägolv vill du naturligtvis bevara det så länge som möjligt. Det första du bör tänka på är att minska rörelsen i golvet. Detta gör du genom att hålla temperaturen i rummet mellan 15 och 25 grader samt luftfuktigheten på en nivå av 30-60 %. Du bör inte rengöra plankgolv med våta metoder, att dammsuga golvet är det rekommenderade. När det kommer till både lackade och oljade trägolv kan du tillämpa fukttorkning med en mycket hårt urvriden skurduk. Använd då några droppar rengöringsmedel utan ammoniak som exempelvis handdiskmedel i vattnet. Har du ett oljat trägolv kan du använda dig av återfettande golvsåpa, det är en golvsåpa som har en hög fetthalt, vanligtvis runt 20-30 %. Sköter du om ditt golv har det en mycket lång livslängd.

Investera i ett massivt trägolv redan idag

Hos oss kan du köpa plankgolv till fördelaktiga priser. Vi har det största utbudet och vår mycket kunniga kundservice står redo att assistera dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med. Genom att handla online kan du i lugn och ro jämföra olika utföranden och modeller för att hitta det som passar just dig och dina behov allra bäst.