Granitkeramik Lhådös Carrara Marmor 120x120 cm

Granitkeramik Lhådös Carrara Marmor 120x120 cm
Granitkeramik Lhådös Carrara Marmor 120x120 cm
15%
tom 31/7
Kampanj
Rek. pris  969 kr/m²
824 kr/m²

Lägsta totalpris 1 187 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Beskrivning

Serien Carrara marmor är plattor för golv och vägg i granitkeramik som ger plattan en hög slitagetålighet med en frostsäker yta som även klarar golvvärme. Serien är perfekt för den som inte vill eller kan ha äkta Carrara marmor på golvet men som ändå vill ha en naturtrogen platta som efterliknar den populära och omtalade italienska Carrara marmorn. I serien finns både blanka och matta plattor i olika storlekar.

Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Man importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen.

Med det noga utvalda sortimentet så hoppas man kunna inspirera och bidra till vackra rum över hela Sverige. På Lhådös har man ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I sortimentet finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Hitta din egen favorit!

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

VarumärkeLhådös
Art.Nr.36000
FärgFlerfärgad
Mått120x120 cm
Tjocklek9 mm
Antal1,44 m2/frp
Tål GolvvärmeJa
TypGranitkeramik
SättytaGolv och Vägg
KantRak
Åtgång+10%
SerieCarrara Marmor
YtaMatt
AnvändningsområdeGolv och Vägg
FrostsäkerJa
Antal0,69 st/m2