Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Renoveringstapet

   Pris
   189 kr
   189 kr
   1 129 kr
   1 129 kr
   Varumärke
   Utförande
   Typ
   Mönster
   Färg
   Leveranstid
   Kollektion

   Renoveringstapet

   För att en tapetsering eller ommålning av en vägg ska bli bra krävs det ofta ett ordentligt underarbete som förbereder ytan. Hur omfattande ett sådant arbete måste vara beror helt på hur utgångsläget ser ut, men du vinner ofta i längden på att vara noggrann från start. Vid ommålning och omtapetsering av väggar kan de gamla ytskikten behöva ses över innan den nya färgen stryks på eller tapeten fästs, så att underlaget är helt slätt. Med hjälp av en renoveringstapet kan du snabbt och enkelt skapa bra förutsättningar för din nya färg eller tapet. Det gör att arbetet med tapetseringen och målningen blir enklare och resultatet blir både bättre och snyggare.

   Läs mer...
   Visar 5 av 5 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1
   duro.png
   189 kr
   198 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Gå till produkt
   duro.png
   329 kr
   425 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Gå till produkt
   engbladlogga.jpg
   299 kr
   314 kr
   Levereras inom 3-5 vardagar
   Gå till produkt
   engbladlogga.jpg
   349 kr
   368 kr
   Levereras inom 3-5 vardagar
   Gå till produkt
   engbladlogga.jpg
   1 129 kr
   1 185 kr
   Levereras inom 3-5 vardagar
   Gå till produkt
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1

   En renoveringstapet består av en vit fiberduk som hjälper till att släta ut väggen och ger ett helslätt utgångsläge genom att täcka över mindre ojämnheter som finns på ytor klädda med puts, glasfiberväv, betong, spånskivor eller gipsskivor. Genom att använda en renoveringstapet slipper du grovarbete som bredspackling som annars måste utföras på dessa ytor. Du kan med renoveringstapeten dessutom undvika att arbeta specifikt med varje liten skavank på väggen, utan istället snabbt skapa en bra och slät yta som lämpar sig för både målning och tapetsering över hela väggen.

   Köp renoveringstapeter online hos oss på Bygghemma.se och ge ditt nästa renoveringsprojekt de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Beroende på hur stora ytor du behöver tapetsera med renoveringstapet finns olika längder att välja mellan. Med ett jämnt och snyggt resultat blir du inte bara nöjd idag, utan kan också njuta av ett snyggt resultat längre. Hos oss på Bygghemma.se hittar du utöver renoveringstapeter också alla verktyg du behöver, samt ett brett utbud av olika typer av tapeter från kända märken som Boråstapeter och Durå att avsluta med.