Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Renoveringstapet | Easy cover tapet - Rätt tapetgrund

Filtrera

295kr
1749kr

Visa kampanj

(12)

Enfärgad

(3)

Tapet

(14)

Coverup

(1)

Renoveringstapet

(1)

Fiberduk

(1)

as creation

(1)

duro

(2)

fiona

(1)

fresco

(8)

wall doctor

(4)

wow

(1)

Vit

(14)

Beige

(1)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Hur använder jag en renoveringstapet?
Är det svårt att sätta en renoveringstapet?
Hur ser en renoveringstapet ut?
Vilket lim används till renoveringstapeter?

Smidigt med renoveringstapet

För att en tapetsering eller ommålning av en vägg ska bli bra krävs det ofta ett ordentligt underarbete som förbereder ytan. Hur omfattande ett sådant arbete måste vara beror helt på hur utgångsläget ser ut, men du vinner ofta i längden på att vara noggrann från start. Vid ommålning och omtapetsering av väggar kan de gamla ytskikten behöva ses över innan den nya färgen stryks på eller tapeten fästs, så att underlaget är helt slätt. Med hjälp av en renoveringstapet kan du snabbt och enkelt skapa bra förutsättningar för din nya färg eller tapet. Det gör att arbetet med tapetseringen och målningen blir enklare och resultatet blir både bättre och snyggare.

Easy cover tapet - Stadig tapetgrund

En renoveringstapet består av en vit fiberduk som hjälper till att släta ut väggen och ger ett helslätt utgångsläge genom att täcka över mindre ojämnheter som finns på ytor klädda med puts, glasfiberväv, betong, spånskivor eller gipsskivor. Genom att använda en renoveringstapet slipper du grovarbete som bredspackling som annars måste utföras på dessa ytor. Du kan med renoveringstapeten dessutom undvika att arbeta specifikt med varje liten skavank på väggen, utan istället snabbt skapa en bra och slät yta som lämpar sig för både målning och tapetsering över hela väggen.

Köp renoveringstapeter online hos oss på Bygghemma.se och ge ditt nästa renoveringsprojekt de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Beroende på hur stora ytor du behöver tapetsera med renoveringstapet finns olika längder att välja mellan. Med ett jämnt och snyggt resultat blir du inte bara nöjd idag, utan kan också njuta av ett snyggt resultat längre. Hos oss på Bygghemma.se hittar du utöver renoveringstapeter också alla verktyg du behöver, samt ett brett utbud av olika typer av tapeter från kända märken som Boråstapeter och Durå att avsluta med.