Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Renoveringstapet

  Pris
  189 kr
  189 kr
  1 129 kr
  1 129 kr
  Färg
  Typ
  Varumärke
  Mönster
  Leveranstid
  Utförande
  Kollektion

  Renoveringstapet

  För att en tapetsering eller ommålning av en vägg ska bli bra krävs det ofta ett ordentligt underarbete som förbereder ytan. Hur omfattande ett sådant arbete måste vara beror helt på hur utgångsläget ser ut, men du vinner ofta i längden på att vara noggrann från start. Vid ommålning och omtapetsering av väggar kan de gamla ytskikten behöva ses över innan den nya färgen stryks på eller tapeten fästs, så att underlaget är helt slätt. Med hjälp av en renoveringstapet kan du snabbt och enkelt skapa bra förutsättningar för din nya färg eller tapet. Det gör att arbetet med tapetseringen och målningen blir enklare och resultatet blir både bättre och snyggare.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  En renoveringstapet består av en vit fiberduk som hjälper till att släta ut väggen och ger ett helslätt utgångsläge genom att täcka över mindre ojämnheter som finns på ytor klädda med puts, glasfiberväv, betong, spånskivor eller gipsskivor. Genom att använda en renoveringstapet slipper du grovarbete som bredspackling som annars måste utföras på dessa ytor. Du kan med renoveringstapeten dessutom undvika att arbeta specifikt med varje liten skavank på väggen, utan istället snabbt skapa en bra och slät yta som lämpar sig för både målning och tapetsering över hela väggen.

  Köp renoveringstapeter online hos oss på Bygghemma.se och ge ditt nästa renoveringsprojekt de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Beroende på hur stora ytor du behöver tapetsera med renoveringstapet finns olika längder att välja mellan. Med ett jämnt och snyggt resultat blir du inte bara nöjd idag, utan kan också njuta av ett snyggt resultat längre. Hos oss på Bygghemma.se hittar du utöver renoveringstapeter också alla verktyg du behöver, samt ett brett utbud av olika typer av tapeter från kända märken som Boråstapeter och Durå att avsluta med.