Bård | För en personlig vägg

Filtrera

151 kr

151 kr

151
151
151
151

Visa endast kampanjartiklar

(14)

Barn

(14)

Disney

(14)

Flerfärgad

(9)

Rosa

(2)

Röd

(2)

Turkos

(1)

wallfashion

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Lyft ditt hem och ge liv till kala väggar med hjälp av snygga tapetbårder. Det är ett snabbt och enkelt sätt att ändra känslan i ett rum och skapa en hemtrevlig atmosfär. I Bygghemmas sortiment hittar du billiga bårder i flera olika färger och mönster. Varför inte pryda barnens rum med deras disneyfavoriter? Matcha resten av rummet eller bryt av helt och hållet, du väljer själv.

Var sätter man upp en bård?

Det finns inga måsten när det kommer till placering av en bård, här är det fritt fram att använda fantasin. De flesta väljer att antingen placera bården i mitten av väggen eller ungefär en decimeter under taket. Ett annat alternativ är att använda en bård för att rama in till exempel fönster och dörröppningar eller markera rummets golvlister. Varför inte gå hela vägen och ersätta golvlisterna med en bård? Men låt dig inte begränsas till endast väggar, en bård kan användas för att piffa upp till exempel möbler och garderobsdörrar.

Hur sätter man upp en bård?

För att sätta upp en bård behövs inte många verktyg. Med en penna, en tumstock, en vass kniv och en pensel kommer du långt. Hos Bygghemma kan du köpa självhäftande bårder för enkel uppsättning. Inget lim behövs för montering, och du kan spara tid till annat. Vi rekommenderar att ni är minst två som hjälps åt när ni sätter upp bården, då blir det lättare att få den slät och rak. Se också till att vara noggrann med mönsterpassningen, många av våra tapetbårder har tydliga mönster.