Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Gammaldags tapeter & retro-tapeter

Filtrera

272kr
1029kr
272
272
1029
1029

Visa utvalda artiklar

(35)

Blommig

(141)

Stormönstrad

(37)

Mönstrad

(22)

Geometrisk

(44)

Småmönstrad

(10)

Lövverk

(7)

Enfärgad

(18)

Bohemisk

(4)

Randig

(7)

Medaljong

(8)

Medaljon

(3)

Romantisk

(3)

Vintage

(3)

Grafisk

(1)

Motiv/Text

(1)

boråstapeter

(80)

boutique

(7)

duro

(218)

superfresco easy

(4)

Beige

(56)

Vit

(58)

Grön

(47)

Grå

(61)

Blå

(41)

Gul

(10)

Röd

(17)

Svart

(8)

Flerfärgad

(14)

Silver

(9)

Brun

(7)

Guld

(4)

Rosa

(7)

Orange

(2)

Turkos

(2)

Lila

(1)

Villan på landet

(94)

Huset vid havet

(5)

Hotell Glam

(9)

Urban etage

(3)

Radhus familj

(2)

Sortera

309 Produkter

Du har sett 36 av 309 produkter
1 av 9

Vanliga frågor om

Varför välja en gammaldags tapet eller en retrotapet?
Att tänka på när tapetserar?
Hur väljer jag tapet?

Med gammaldags tapeter, vintagetapeter och retrotapeter kan du skapa en känsla av en annan tid i ditt hem. Det kan dels vara ett projekt för att återskapa en byggnads ursprungsstil, eller bara ett medel att använda för att skapa hemtrevnad. Hos oss på Bygghemma hittar du ett brett utbud av tapeter i gammaldags- och retro stil från kända tapetmärken som Eco, Duro, Paint part och Borås tapeter. Välj bland annat mellan vackra, gammaldags blommönster och klassiska, enkla ränder. I fråga om typ av tapet kan du välja mellan klassiska papperstapeter och modernare varianter som EasyUp, vilken kräver mindre förarbete med väggen och är enkel att arbeta med.


Inred med gammaldags tapeter i kök

Gammalsvenska tapeter och vintagetapeter går ofta i sobra färger som ger lugna och vackra rum. Det är en form av tapet som oftast används som kökstapet. Om du är ute efter att återskapa en äldre look, kan de ofta med fördel kombineras med lister i färger plockade från tapeten och dylikt. För att veta hur mycket tapet du behöver köpa, mäter du upp väggarna i rummets area. Det är ofta klokt att köpa lite mer tapet än vad som beräknas gå åt, då du ofta förlorar lite gran i spill och till mönsterpassning om du arbetar med en mönstrad tapet.

När du shoppar dina gammaldags tapeter och retrotapeter från oss på Bygghemma kan du samtidigt passa på att köpa allt annat du behöver till din renovering. Vi har ett brett utbud av både färg, verktyg och andra produkter för hemmafixaren. I många fall är det både praktiskt och välbehövligt att till exempel passa på att måla om taket i samband med en omtapetsering, då detta annars kan uppfattas som dassigt i förhållande till den nya tapeten.