Gröna tapeter

Filtrera

139 kr

2 399 kr

131
139
2399
5099

Visa endast kampanjartiklar

(306)

Blommig

(118)

Enfärgad

(92)

Stormönstrad

(76)

Mönstrad

(81)

Djur/Natur

(74)

Randig

(49)

Barn

(10)

Småmönstrad

(36)

Landskap

(19)

Geometrisk

(30)

Sten/Trä

(6)

Motiv/Text

(13)

Melerad

(3)

Rutig

(21)

Abstrakt

(1)

Marmorerad

(3)

Grafisk

(3)

Prickig

(6)

Medaljong

(1)

Blommor

(3)

Grafiskt

(3)

Palm

(1)

EasyUp

(185)

Non Woven

(327)

Papperstapet

(40)

QuickUp

(8)

Easy Up

(12)

Papper

(26)

Surestrip

(2)

Bård

(1)

Non-woven

(2)

Endast snabbleverans

(543)

Villan på landet

(33)

Enfärgad bas

(12)

Hotell Glam

(1)

Radhus familj

(7)

Huset vid havet

(1)

Urban etage

(3)

Romantisk

(2)

Sortera

639 Produkter

Du har sett 36 av 639 produkter
1 av 18

Med gröna tapeter kan du lätt och smidigt skapa vackra rum med en naturlig känsla i ditt hem. Hos oss på Bygghemma.se hittar du ett brett utbud av gröna tapeter, både enfärgade varianter och mönstrade alternativ i olika gröna nyanser, där det senare också förkommer med inslag av andra färger. Naturen är ett tydligt ledord i vårt gröna tapetsortiment, men här hittar du också grafiska mönster i den gröna kulören. När du väljer tapeter, kan du även med enfärgade alternativ skapa rum där mycket händer och väggarna känns levande - tack vare att tapeter i många fall har någon form av struktur eller skimmer i sig. Välj mellan att tapetsera hela rum i samma gröna tapeter, eller kombinera enfärgade alternativ med mönstrade tapeter eller fototapeter. Om du nöjer dig med mindre gröna inslag, hittar du även vackert utförda bårder bland våra gröna tapeter.

Hos oss på Bygghemma.se hittar du ett brett utbud av gröna tapeter från några av marknadens främsta tapetmärken. Vi erbjuder till exempel tapeter från Borås tapeter, Eco, Duro, Paint part och har däribland både klassiska papperstapeter och EasyUp tapeter i sortimentet. Den senare är en modern typ av tapet som har hög opacitet och därför kräver mindre underarbete, då risken att något lyser igenom är liten. Hur mycket tapet du ska beställa avgörs av väggytans storlek, var därför alltid noga med att mäta upp dess area ordentligt och kom ihåg att ha goda marginaler för eventuellt spill. Speciellt när mönstrade tapeter används kan en del spill bli i och med mönsterpassning.

Utöver att handla gröna tapeter online hos oss på Bygghemma.se kan du också köpa tillhörande verktyg, utrustning och material som färg och skyddspapper. Många passar till exempel i samband med omtapetsering på att måla om rummets tak och lister, då dessa precis som väggarna behöver en uppfräschning då och då.