Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Tapeter

Turkosa tapeter

Filtrera

179kr
4840kr
169
179
4840
17465

Visa utvalda artiklar

(2)

Blommig

(18)

Enfärgad

(26)

Stormönstrad

(37)

Djur/Natur

(24)

Barn

(10)

Mönstrad

(2)

Sten/Trä

(9)

Motiv/Text

(6)

Randig

(9)

Småmönstrad

(16)

Landskap

(2)

Geometrisk

(5)

Rutig

(10)

Medaljong

(1)

Prickig

(4)

Grafisk

(4)

Digital

(11)

Rankor

(2)

a street prints

(6)

arkiio

(6)

arthouse

(1)

as creation

(3)

boråstapeter

(12)

coordonné

(5)

decor maison

(2)

duro

(3)

eijffinger

(34)

estahome

(5)

fiona

(4)

galerie wallcoverings

(23)

grandecolife

(1)

holden

(7)

intrade

(7)

living walls

(20)

origin

(11)

paintpart

(1)

pip studio

(4)

versace

(4)

wallfashion

(2)

wallquest

(17)

york wallcoverings

(2)

Non Woven

(136)

EasyUp

(12)

Papperstapet

(15)

QuickUp

(1)

Självhäftande

(6)

Endast snabbleverans

(150)

Sortera

180 Produkter

Du har sett 36 av 180 produkter
1 av 5

Vanliga frågor om

I vilka variationer finns turkosa tapeter?
Bör jag beställa ett varuprov först?
Vilka turkosa tapeter finns det för barn?

I utbudet av turkosa tapeter hos oss på Bygghemma.se hittar du både mönstrade och enfärgade tapeter att använda i allt från hall, till kök och sovrum. Våra mönstrade turkosa tapeter kan antingen vara utförda i olika nyanser av turkost, eller bara ha inslag av färgen och i övrigt gå i andra kulörer. Mönstren skiljer sig mycket åt och finns i såväl klassiska som mer moderna varianter. Bland våra enfärgade turkosa tapeter finner du olika nyanser, från nästan vitt till djupt turkost, vilka dels kan användas i kombination med mönstrade tapeter på fondväggar eller i sin enkelhet i hela rum.

När du köper dina tapeter från oss kan du vara säker på att du får kvalitet, då vårt utbud innefattar några av marknadens främsta tapetmärken som Borås tapeter, Eco, Duro och Paint part. Bland dessa erbjuder vi dels klassiska papperstapeter, men också den lite modernare tapettypen EasyUp. EasyUp är precis som namnet antyder en tapet som är enklare att få upp. Den har dessutom en högre opacitet vilket gör att den kräver mindre förarbete med väggarna, då risken att underlaget lyser igenom är mindre. När du beställer dina tapeter är det klokt att utgå från storleken på väggarna som ska tapetsera, men alltid se till att ha marginaler då det i regel uppstår en del svinn i och med tapetseringsarbetet.

Utöver turkosa tapeter hittar du hos oss på Bygghemma.se också ett brett utbud av övriga kulörer, samt alla verktyg och utrustning du har behov av vid tapetseringen. Givetvis finns också färg och annat material du kan behöva i vårt sortiment. Många väljer att i samband med en omtapetsering till exempel att också måla om tak och lister, då dessa i regel blir lite tråkiga med tiden och kan behöva en uppfräschning då och då.