Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Vägg & tak inomhus

  Har du funderat på att fräscha upp ditt hem och göra det mer ombonat? Hos oss på bygghemma.se finner du ett stort sortiment av vägg- och takprodukter för inomhusbruk, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

   Vägg & tak inomhus

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Därför ger golvvärme skönare och hälsosammare inomhusklimat

   Att sätta ett par kalla fötter mot ett golv med golvvärme är alltid en härlig upplevelse. Och faktum är att det är bevisat att den optimala värmefördelning för kroppen är varma fötter och svalt huvud, 18-20 grader i huvudhöjd och 23-24 grader nere vid fötterna. En värmefördelning du bara kan få med hjälp av just golvvärme.

   Läs hela reportaget

   Måla om fasaden: 3 bra tumregler

   Ungefär vart femtonde år är det dags att damma av penslarna och måla om fasaden på ditt trähus. Tidskrävande tänker du, och visst det tar sin tid, men i gengäld får du en snygg fasad som inte bara skyddar mot väder och vind utan också höjer värdet på ditt hus.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Gör det själv

   Tapetsera som ett proffs

   Läs guiden

   Inspiration

   Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

   Läs guiden

   Gör det själv

   Sätt färg på tapeten – allt du behöver veta

   Läs guiden

   Gör det själv

   Tapetsera hörn – så gör du

   Läs guiden

   Vägg & tak inomhus

   Med hjälp av naturmaterialet sten kan du göra stor skillnad i såväl hall som badrum, medan en rolig väggdekor kan göra underverk i barnrummet. Om det är badrummet du funderar på att fräscha upp kan du installera en ny snygg våtrumstapet, eller varför inte satsa på ett modernt kakel med marockanskt mönster? Vi kan även hjälpa dig med olika typer av skivmaterial, innertak och väggpaneler.

   För hemtrevliga och ombonade hem

   Att lägga ett nytt lager vit färg på ditt innertak kommer göra stor skillnad, men du kan också välja att installera färdigmålade takpaneler. Dessa limmas enkelt fast i taket eller fästs med häftklammer på träreglar. Eleganta takrosetter och naturtrogna takbjälkar kan vara passande om du vill ge rummet något lite extra. Om du även vill snygga till hallen kan en lättmonterad inomhuspanel vara att rekommendera. Även denna kan limmas upp, men du kan också fästa den med lämpliga spik. Tänk på att du till en våtrumsvägg måste ha material anpassade för fuktiga utrymmen. Dels kan du välja ett traditionellt kakel, men vi har också ett stort utbud av snygga våtrumsskivor i olika mönster.

   Ett vackrare hem till ett lågt pris

   Börjar dina sovrumsväggar se lite tråkiga ut eller har barnen vuxit ifrån sina sovrumstapeter? Köp vägg- och takprodukter för inomhusbruk hos oss på bygghemma.se och förvandla ditt hem för små medel. Vi har allt det du kan tänkas behöva, från tapeter och bröstpanel till kakel och väggdekor. Självklart har vi också ett stort utbud av de verktyg som kan behövas för att du skall uppnå det resultat du önskar.