Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Väggdekoration

Filtrera

29.5kr
2799kr

art for the home

(9)

disney

(2)

homemania

(140)

lineafix

(23)

little dutch

(1)

roommates

(210)

vtwonen

(1)

walltastic

(30)

Endast snabbleverans

(274)

Sortera

416 Produkter

Väggdekoration Homemania Good Day

Leveranstid 3-4 veckor

Väggdekoration Homemania Världskartan III

Leveranstid 3-4 veckor

Väggdekoration Homemania DO IT

Leveranstid 3-4 veckor

Du har sett 36 av 416 produkter
1 av 12

När du inreder ett rum finns det flera tacksamma tillbehör du kan använda för att få rummet att kännas mer personligt. Hos oss på Bygghemma kan du hitta olika varianter av billig väggdekoration som hjälper dig åstadkomma precis det rum du är ute efter. Väggdekorationer kan användas både i vardagsrummet om du vill piffa upp kala väggar, eller i barnrummet för att skapa en trevlig miljö där dina barn både kan leka och sova gott. Oavsett om du skall renovera hela väggytan eller endast vill förnya delar av rummet kan du välja att använda dig av väggdekorationer. De olika produkterna du hittar hos oss håller alla en hög kvalitet och är enkla att applicera.

Hur man använder väggdekorationer

När du skall skaffa väggdekor behöver du först och främst fundera på vilket motiv du vill ha. Är du ute efter väggdekor för barn kan du exempelvis välja modeller som har motiv och färger som ditt barn tycker om. Vill du pynta väggarna i ditt eget sovrum eller i vardagsrummet kanske det passar bättre med något mer neutrala motiv. Du väljer naturligtvis själv vad som passar bäst utgående från tycke och smak. När du ska installera väggdekoren följer du de bruksanvisningar som följer med. Det är bra att se till att väggytan är rengjord så det inte ligger smuts eller damm mellan väggen och dekoren, eftersom det kan göra att den lossnar snabbare. De flesta modellerna är enkla att ta bort från väggen när man tröttnat på dem, och de lämnar inga synliga märken på tapeten eller målarfärgen.

Allt du behöver för ett snyggt hem

Vi på Bygghemma tycker det är viktigt att du ska kunna inreda ditt hem precis som du vill utan att du ska behöva betala för mycket. Hos oss kan du köpa väggdekoration som passar i hemmets alla rum. Har du några frågor innan du gör ditt köp är du alltid varmt välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst som gärna hjälper till.