Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Väggdekor

Filtrera

137kr
2495kr

art for the home

(9)

homemania

(139)

little dutch

(3)

roommates

(121)

vtwonen

(1)

Endast snabbleverans

(134)

Sortera

273 Produkter

Väggdekoration Homemania Good Day

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Världskartan III

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Ren I

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Världskartan I

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Superhjälte

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania DO IT

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Star Wars

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Varg

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Origami Trana

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Fisk

Leveranstid 4-6 veckor

Väggdekoration Homemania Katt III

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett 36 av 273 produkter
1 av 8

Börjar det se lite tråkigt ut hemma? Skulle du vilja fräscha upp dina väggar något, utan att behöva måla om dem allihop? Då kan en vacker väggdekor kanske vara något för dig. Dessa dekorationer är självhäftande och klistras enkelt upp på väggen. Varför inte placera en hel skog bakom vardagsrumssoffan eller kanske klistra upp färgglada blommor på hallväggen? Om du är intresserad av att köpa väggdekor kan du göra det hos oss på bygghemma.se. Vi har ett flertal olika motiv att välja mellan, alla av olika storlek och i varierande färger och nyanser. En förändring i hemmet behöver inte vara stor för att göra skillnad.

Fräscha upp dina väggar

Hos oss kan du hitta såväl giftfri som bly-, latex- och ftalatfri väggdekor. De är dessutom enkla att både montera och ta ner igen, och lämnar inga klisterrester på väggarna. När du skall montera din nya dekal pillar du först av den skyddande baksidan, därefter placerar du den på en lämplig plats. När du är nöjd med dekalens placering drar du av den tunna plastfilm som skyddar dekalens framsida. Produkten är stänksäker och går därför alldeles utmärkt att använda i både badrum och andra fuktiga miljöer. Tänk på att tvätta av den utvalda väggen ordentlig innan du sätter väggdekoren på plats, på så vis kommer produkten fästa bättre på ytan.

Ett stort utbud av prisvärda produkter

Om du är intresserad av att köpa väggdekor online är det till oss hos bygghemma.se du skall vända dig. Oavsett om du söker efter ett färgglatt motiv eller ett mer diskret sådant är vi säkra på att du kan hitta det hos oss. Vill du passa på att ytterligare fräscha upp ditt hem har vi även ett stort sortiment av snygga tapeter.