Väggord & väggtexter | Personlig dekoration

Filtrera

195 kr

379 kr

195
195
379
379

roommates

(9)

walltastic

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Väggord och väggtexter är ett smart och billigt sätt att göra inredningen hemma lite mer personlig och dekorativ. Pryd en vägg med ditt favoritmotto, familjemedlemmarnas namn eller kanske ett inspirerande citat eller två. Här på Bygghemma finns flera olika snygga väggord och väggtexter att välja mellan som alla är enkla att sätta upp, ta ned och flytta runt efter tycke och smak.

Hur fäster man väggord & väggtexter?

Hos oss hittar du moderna och stilfulla väggord och väggtexter i form av självhäftande dekaler som mycket enkelt fästs på såväl målade som tapetserade väggytor. Tack vare att det självhäftande klistret inte binder sig, kan dekalerna också flyttas runt utan att förstöra väggen. Många väggdekorationer med text är dessutom stänksäkra, vilket gör att de även kan användas i t ex badrum. Ett tips är att torka av väggen och se till att den är helt ren och torr innan du sätter upp dina väggord. Då fäster de allra bäst och du slipper bubblor och bucklor.

Passar självhäftande väggord i barnrum?

Hos oss hittar du roliga och lekfulla väggord och väggtexter som passar perfekt i barnrum. Dekalerna är tillverkade av hållbar och giftfri plast, och det självhäftande klistret är kemikaliefritt. Stilsäkra väggord och väggtexter handlar du alltid billigt online här på Bygghemma.se.