Huvtröja

Filtrera

299 kr

1 365 kr

299
299
1365
1365

acode

(3)

blåkläder

(10)

fristads

(5)

grizzly

(1)

husqvarna

(2)

jobman

(7)

l.brador

(3)

projob

(3)

snickers workwear

(2)

texstar

(9)

Svart

(28)

Grå

(23)

Blå

(21)

Grön

(4)

Röd

(8)

Vit

(5)

Gul

(4)

Orange

(5)

Brun

(1)

Dam

(5)

Herr

(18)

Unisex

(21)

Nej

(17)

Sortera

45 Produkter

Du har sett 36 av 45 produkter
1 av 2

Att ha bekväma kläder är alltid viktigt, och extra stor betydelse har komforten när man vill arbeta i plaggen. En arbetströja skall vara praktisk, tillräckligt varm och samtidigt ge full rörelsefrihet. Hos oss på bygghemma.se har vi ett stort utbud av arbetskläder. Här kan du enkelt hitta en snygg huvtröja online, som passar oavsett om du vill arbeta inom- eller utomhus. En del av modellerna är försedda med extra fickor, reflexer eller andra detaljer. Det gör det enkelt att välja en huvtröja som passar specifikt för sådana arbeten du själv utför. Tröjorna kommer från erkända tillverkare och är speciellt framtagna för att passa vid olika arbetssituationer.

Hur man väljer rätt huvtröja

Man kan välja mellan att köpa en huvtröja som är försedd med dragkedja, eller en man drar över huvudet. Det är alltid bra att fundera över om man behöver fickor på plagget. Det finns modeller med olika antal fickor. Behöver man till exempel bära med sig mindre verktyg eller sin mobiltelefon kan man välja en modell som har fickor man kan stänga med dragkedja eller med tryckknappar. Om huvtröjan skall användas utomhus kan man välja en som är försedd med reflexer, en så kallad varseltröja. Med dem behöver man inte vara orolig för att bilar och andra fordon inte skall se en. Andra faktorer som påverkar vilken tröja som passar bäst är färgpreferenser och passform.

Köp bekväma arbetskläder på nätet

Med rätt arbetskläder blir man varken för varm eller för kall. De gör det möjligt att röra sig smidigt samtidigt som de skyddar kroppen mot väder och vind. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa huvtröja direkt på nätet, utan att behöva leta runt i en butik. Den modell du väljer har en garanterat hög kvalitet, och den kommer komma väl till hands när du behöver ett bekvämt plagg att arbeta i.