Filtrera

39.5kr
3559kr
39
39.5
3559
3559

Visa endast kampanjartiklar

(33)

acode

(26)

blåkläder

(72)

fristads

(73)

grizzly

(13)

grundéns

(1)

husqvarna

(14)

jobman

(47)

l.brador

(17)

projob

(44)

snickers workwear

(10)

texstar

(9)

Svart

(173)

Blå

(148)

Grå

(125)

Röd

(77)

Vit

(46)

Gul

(79)

Orange

(72)

Grön

(20)

Turkos

(1)

Rosa

(2)

Brun

(9)

Beige

(6)

Barn

(1)

Dam

(26)

Herr

(147)

Unisex

(149)

Nej

(192)

Ja

(6)

Sortera

326 Produkter

Du har sett 36 av 326 produkter
1 av 10

En arbetströja kan både vara stilig och praktisk. Den skall skydda kroppen och vara anpassad efter klimatet man arbetar i. En stor fördel är att det inte gör något om en tröja som är avsedd för arbete smutsas ner.

Arbeta bekvämt och utan rädsla för smuts

Genom att använda en arbetströja behöver man inte vara orolig för att förstöra sina vanliga kläder. Tröjorna är avsedda att användas för arbete och är därför oftast tillverkade av ett slitstarkt material. När man väljer sin tröja kan man kika på materialet. Om tröjan är tillverkad i naturmaterial andas den bättre och är behaglig även vid varmare väder.

Man kan välja arbetströja med tanke på vilken typ av arbete man utför. Det finns både tjockare och tunnare tröjor, såväl som de med lång ärm och kortare ärm. Behöver man bära med sig mindre föremål kan det vara skönt att ha fickor med dragkedja på tröjan så man enkelt kan förvara mindre saker i dem.

En arbetsskjorta är bra att använda om du värdesätter att vara välklädd och bekväm på ditt jobb. Dessa skjortor har vanligtvis en klassisk passform och är tillverkade i slitstarka material.

Ett praktiskt plagg för arbetare

Är du skogsarbetare kan du med fördel välja en klassisk arbetsskjorta som är tillverkad av rutig flanell som värmer gott en kylig dag. För andra arbetare är klassiska skjortor tillverkade i slitstark bomull ett utmärkt val, eftersom dessa plagg både är stiliga och mycket lättskötta. Arbetsskjortor är ofta försedda med detaljer som underlättar arbetet, som exempelvis praktiska fickor.

En arbetsskjorta eller arbetströja är sydd för att ge rörelsefrihet. Vissa har inga sidosömmar för att inte skava när man använder den under långa arbetsdagar. Arbetsskjortor och tröjor är en bra investering för dig som värdesätter komfort på jobbet. Med ett par lämpliga plagg för överkroppen i garderoben behöver du aldrig tveka på vad som passar att bära på arbetsplatsen.