Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Huvudbonad

  Pris
  129
  129
  362
  362
  Varumärke
  Färg
  Typ
  Material
  Leveranstid
  Hög Synbarhet
  Fodrad
  Vattentät
  Flamskyddad
  Modell

  Balaclava

  I byggvaruhuset på nätet hittar du din balaclava online. En balaclava är en typ av mössa som även täcker kinder och hals. Den finns i lite olika modeller och material men vanligtvis är den gjord i ett blandmaterial som är bekväm mot huden och skyddar mot kyla, värme och vind. Det finns enklare varianter som är gjord i fleece men dessa ger i regel bara skydd mot kyla. En balaclava är perfekt att ha på sig om man ska snickra utomhus under vintern. Det finns också modeller som reagerar på mycket hög värme och då stelnar för att skydda huden mot brännskador.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sida 1 / 1
  blklder.png
  295 kr
  311 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  blklder.png
  260 kr
  274 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  projoblogo.jpg
  129 kr
  136 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  lbrador_logga.jpg
  362 kr
  381 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  lbrador_logga.jpg
  170 kr
  179 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Hur använder man en balaclava

  En balaclava är gjord i ett stretchigt material och man drar den över huvudet så att den täcker ansiktet, halsen och axlarna. Sedan kan man ta på sig en hjälm, ett visir eller annan skyddsutrustning som situationen kräver. Följer man tvättråden så håller den sig fräsch och kan användas om och om igen även om man blir svettig. Många skoter och mc åkare använder en under hjälmen då de står emot kyla och vind på ett väldigt bra sätt och förhindrar att man blir nerkyld. Brandmän använder dem för att skydda ansiktet mot mycket hög värme men de brukas också flitigt av skidåkare och militären. Användningsområden är många och man ska välja modell beroende på vilket sorts skydd man behöver.

  Skydda huvudet med en balaclava

  I det stora byggvaruhuset på nätet kan du köpa balaclava till riktigt låga priser. I vårat fina sortiment hittar du flera olika balaclavor med olika egenskaper som skyddar ditt huvud i många olika situationer oavsett om du tänker snickra utomhus under vintern eller köra motorcykel. Bygghemma.se har något för alla och vår kundtjänst hjälper dig gärna om du har frågor.