Huvudbonad

Pris
114
114
280
280
Färg
Varumärke
Typ
Material
Vattentät
Hög Synbarhet
Fodrad
Flamskyddad
Leveranstid
Modell

Balaclava

I byggvaruhuset på nätet hittar du din balaclava online. En balaclava är en typ av mössa som även täcker kinder och hals. Den finns i lite olika modeller och material men vanligtvis är den gjord i ett blandmaterial som är bekväm mot huden och skyddar mot kyla, värme och vind. Det finns enklare varianter som är gjord i fleece men dessa ger i regel bara skydd mot kyla. En balaclava är perfekt att ha på sig om man ska snickra utomhus under vintern. Det finns också modeller som reagerar på mycket hög värme och då stelnar för att skydda huden mot brännskador.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Balaclava ProJob 9015
projoblogo.jpg
114 kr
120 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Balaclava Fristads 9191 BAL
fristads_logo_black.jpg
180 kr
189 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur använder man en balaclava

En balaclava är gjord i ett stretchigt material och man drar den över huvudet så att den täcker ansiktet, halsen och axlarna. Sedan kan man ta på sig en hjälm, ett visir eller annan skyddsutrustning som situationen kräver. Följer man tvättråden så håller den sig fräsch och kan användas om och om igen även om man blir svettig. Många skoter och mc åkare använder en under hjälmen då de står emot kyla och vind på ett väldigt bra sätt och förhindrar att man blir nerkyld. Brandmän använder dem för att skydda ansiktet mot mycket hög värme men de brukas också flitigt av skidåkare och militären. Användningsområden är många och man ska välja modell beroende på vilket sorts skydd man behöver.

Skydda huvudet med en balaclava

I det stora byggvaruhuset på nätet kan du köpa balaclava till riktigt låga priser. I vårat fina sortiment hittar du flera olika balaclavor med olika egenskaper som skyddar ditt huvud i många olika situationer oavsett om du tänker snickra utomhus under vintern eller köra motorcykel. Bygghemma.se har något för alla och vår kundtjänst hjälper dig gärna om du har frågor.