Filtrera

45 kr

795 kr

45
45
795
795

Visa endast kampanjartiklar

(9)

fristads

(26)

husqvarna

(7)

jobman

(11)

projob

(9)

snickers workwear

(2)

Svart

(33)

Gul

(13)

Grå

(12)

Orange

(8)

Blå

(12)

Grön

(4)

Vit

(4)

Röd

(5)

Beige

(1)

Brun

(1)

Mössa

(26)

Keps

(12)

Bandana

(4)

Balaclava

(3)

Huva

(5)

Krage

(2)

Halstub

(1)

Hjälmhuva

(1)

Beanie

(1)

Herr

(6)

Unisex

(30)

Sortera

55 Produkter

Du har sett 36 av 55 produkter
1 av 2

När du köper en huvudbonad online från Bygghemma betyder det att du köper en kvalitetsprodukt till bästa tänkbara pris. I sortimentet finns alla tänkbara huvudbonader som exempelvis kepsar och mössor men även skyddande plagg som balaclava och öronskydd. Ofta kan ditt huvud utsättas för kyla, vind, sol eller stark värme. Ett skyddande plagg kan vara livsavgörande. Att det sedan är snyggt, prisvärt och producerat i ett bra material gör ju inte saken sämre. Bygghemma säljer endast märken som är bäst inom sitt gebit. Oavsett vilken huvudbonad som du söker och oavsett storlek, pris och användningsområde kommer du hitta en vara som passar just dig.

Att tänka på inför ditt köp

När du ska köpa en arbetsmössa eller annan slags huvudbonad är det bra att tänka på vissa saker så att du blir nöjd med ditt köp. Det viktigaste är när och hur du ska använda den. Behöver du synas extra mycket - eller kanske inte alls? Kommer vädret kunna vara mycket dåligt? Ska den skydda mot regn eller sol? Bygghemma har modeller i olika material och utseende så att du kan hitta just den huvudbonad som passar dig. I sortimentet finns flera produkter som lämpar sig bra när du ska vara utomhus och arbeta. De sitter bekvämt och värmer ditt huvud så att du inte behöver frysa när du jobbar utomhus.

Huvudbonader till bra pris

En billig huvudbonad som både är bekväm och snygg hittar du i Bygghemmas stora och varierande sortiment. Köp en mössa och du slipper frysa eller utsätta dig för påfrestning på annat sätt. Ta hand om dig och investera i en bonad som kommer göra att du mår bättre. Våra huvuden är bland de viktigaste vi har, var varsam och aktsam.