Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Huvudbonad

Pris
272
272
409
409
Typ
Varumärke
Färg
Material
Leveranstid
Modell
Fodrad
Vattentät
Flamskyddad
Hög Synbarhet
Köldbeständig
Oljebeständig

Sydväst

En sydväst skyddar dig effektivt mot regn och blåst. Denna huvudbonad har ett kortare brätte framtill och ett längre brätte i nacken. Den här typen av regnskydd hålls på plats med ett justerbart band under hakan. Plagget skapades från början för att användas av fiskare under de tuffa väderförhållanden som råder på Nordatlanten. Förr var det vanligt med sydvästar i impregnerat tyg, idag har dock de flesta tillverkare riktat in sig på att framställa plagget i PVC. Vem har nytta av att köpa sydväst? Förutom fiskare och båtfolk så har även den som tänkt utföra sysslor som trädgårdsarbete eller renovering utomhus stor nytta av denna produktkategori.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Sydväst Grundéns Sandhamn 21
grundens.pngFinns i fler färger
review score
fr. 409 kr
428 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 7 färger:
Grön
Gul
Blå
Orange
Röd
Svart
Vit
Gå till produkt
Sydväst Blåkläder 2009
blklder.png
fr. 272 kr
286 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Ett plagg som håller huvudet torrt

Söker du ett modernt plagg som håller huvudet torrt? Då är en sydväst ett utmärkt val. Tillverkarna har tagit fram olika smarta lösningar. En sådan lösning är en droppkant, dvs att framkanten på plagget kan fällas upp och förhindra vattendroppar i ögonen. Det är även vanligt med brätten som leder bort vatten. En annan smart funktion är lösningar som gör att plagget andas utan att tumma på vind- och vattenskydd. När det blåser kallt ute är det skönt med en sydväst med foder i microfleece eller flanell. Tillverkarna har satsat på att ta fram den här typen av plagg i en rad olika färger, som gör att bäraren syns eller är mer kamouflerad.

Låt inte väder och vind störa dig

Spenderar du mycket tid på sjön eller i trädgården? Håll huvudet torrt och varmt med en sydväst. I vårt utbud kan du välja mellan modeller i hög kvalitet till mycket bra priser. Här hittar du produkter från ledande tillverkare som är kända för sitt kunnande. Köp din nya sydväst online redan idag så är du väl rustad för ruskvädret när det slår till!