Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Huvudbonad

  Pris
  272 kr
  272 kr
  409 kr
  409 kr
  Leveranstid
  Varumärke
  Typ
  Färg
  Material
  Fodrad
  Modell
  Vattentät
  Flamskyddad
  Hög Synbarhet
  Köldbeständig
  Oljebeständig

  Sydväst

  En sydväst skyddar dig effektivt mot regn och blåst. Denna huvudbonad har ett kortare brätte framtill och ett längre brätte i nacken. Den här typen av regnskydd hålls på plats med ett justerbart band under hakan. Plagget skapades från början för att användas av fiskare under de tuffa väderförhållanden som råder på Nordatlanten. Förr var det vanligt med sydvästar i impregnerat tyg, idag har dock de flesta tillverkare riktat in sig på att framställa plagget i PVC. Vem har nytta av att köpa sydväst? Förutom fiskare och båtfolk så har även den som tänkt utföra sysslor som trädgårdsarbete eller renovering utomhus stor nytta av denna produktkategori.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  grundens.pngFinns i fler färger
  fr.409 kr
  428 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 7 färger:
  Grön
  Gul
  Blå
  Orange
  Röd
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  blklder.png
  fr.272 kr
  286 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Ett plagg som håller huvudet torrt

  Söker du ett modernt plagg som håller huvudet torrt? Då är en sydväst ett utmärkt val. Tillverkarna har tagit fram olika smarta lösningar. En sådan lösning är en droppkant, dvs att framkanten på plagget kan fällas upp och förhindra vattendroppar i ögonen. Det är även vanligt med brätten som leder bort vatten. En annan smart funktion är lösningar som gör att plagget andas utan att tumma på vind- och vattenskydd. När det blåser kallt ute är det skönt med en sydväst med foder i microfleece eller flanell. Tillverkarna har satsat på att ta fram den här typen av plagg i en rad olika färger, som gör att bäraren syns eller är mer kamouflerad.

  Låt inte väder och vind störa dig

  Spenderar du mycket tid på sjön eller i trädgården? Håll huvudet torrt och varmt med en sydväst. I vårt utbud kan du välja mellan modeller i hög kvalitet till mycket bra priser. Här hittar du produkter från ledande tillverkare som är kända för sitt kunnande. Köp din nya sydväst online redan idag så är du väl rustad för ruskvädret när det slår till!