Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sydväst

Sydväst Blåkläder 2009

Sydväst Blåkläder 2009

fr. 329 kr

utvalda på

Kampanj

Du har sett alla 1 produkter

En sydväst skyddar dig effektivt mot regn och blåst. Denna huvudbonad har ett kortare brätte framtill och ett längre brätte i nacken. Den här typen av regnskydd hålls på plats med ett justerbart band under hakan. Plagget skapades från början för att användas av fiskare under de tuffa väderförhållanden som råder på Nordatlanten. Förr var det vanligt med sydvästar i impregnerat tyg, idag har dock de flesta tillverkare riktat in sig på att framställa plagget i PVC. Vem har nytta av att köpa sydväst? Förutom fiskare och båtfolk så har även den som tänkt utföra sysslor som trädgårdsarbete eller renovering utomhus stor nytta av denna produktkategori.

Ett plagg som håller huvudet torrt

Söker du ett modernt plagg som håller huvudet torrt? Då är en sydväst ett utmärkt val. Tillverkarna har tagit fram olika smarta lösningar. En sådan lösning är en droppkant, dvs att framkanten på plagget kan fällas upp och förhindra vattendroppar i ögonen. Det är även vanligt med brätten som leder bort vatten. En annan smart funktion är lösningar som gör att plagget andas utan att tumma på vind- och vattenskydd. När det blåser kallt ute är det skönt med en sydväst med foder i microfleece eller flanell. Tillverkarna har satsat på att ta fram den här typen av plagg i en rad olika färger, som gör att bäraren syns eller är mer kamouflerad.

Låt inte väder och vind störa dig

Spenderar du mycket tid på sjön eller i trädgården? Håll huvudet torrt och varmt med en sydväst. I vårt utbud kan du välja mellan modeller i hög kvalitet till mycket bra priser. Här hittar du produkter från ledande tillverkare som är kända för sitt kunnande. Köp din nya sydväst online redan idag så är du väl rustad för ruskvädret när det slår till!