Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Regnkläder

Regnkläder för dam

Filtrera

415kr
1800kr
415
415
1800
1800

Visa endast kampanjartiklar

(10)

blåkläder

(4)

fristads

(2)

grundéns

(38)

husqvarna

(2)

jobman

(4)

l.brador

(6)

projob

(5)

snickers workwear

(6)

Hängselbyxa

(14)

Jacka

(22)

Regnställ

(4)

Byxa

(11)

Anorak

(4)

Rock

(4)

Regnbyxa

(3)

Regnjacka

(4)

Regnrock

(1)

Regnoverall

(1)

Regnchaps

(1)

Orange

(27)

Grön

(14)

Svart

(19)

Blå

(9)

Gul

(27)

Grå

(2)

Vit

(2)

PVC

(33)

PU

(12)

Blandmaterial

(8)

Polyester

(6)

Polyamid

(1)

100 % polyester

(1)

Polyuretanbelagd polyamidtrikå 170 g/m2

(1)

Sortera

67 Produkter

Du har sett 36 av 67 produkter
1 av 2

I vårt sortiment med regnkläder för dam online hittar du allt du kan behöva för blöta dagar. Välj mellan många olika typer av plagg från olika märken som specialiserar sig på förstklassiga och vältestade regnkläder. Behöver du en kort eller lång jacka, en bekväm poncho, kappa eller kanske ett par byxor? Eller är du på jakt efter ett helt regnställ? I den här kategorin finns många olika plagg med olika funktioner och grad av skydd. Oavsett om du är hemmafixare eller letar efter regnkläder som garanterat håller dig torr en hel arbetsdag så hittar du det i den här kategorin.

Rätt kläder för alla väder

De kläder som är märkta "Heavy duty" är till för dig som spenderar mycket tid i regnet och verkligen behöver hållas torr. Detta är de starkaste och tåligaste regnkläderna som någonsin har tillverkats. "Medium Duty" har ett skydd som fortfarande är förstklassigt och duger till många timmar utomhus i kraftigt regn, men materialet är något tunnare och lite stretchigare. "Light duty" lämpar sig för dig som spenderar lite kortare stunder ute, eller ska använda dem i lättare regn. För dig som jobbar inom bygg och anläggning finns det många olika regnställ, hängselbyxor och andra plagg med praktiska fickor, reflexer och varningsfärger. Hos oss kan du välja mellan flera välkända märken.

Ett av de största sortimenten i Sverige

Köp regnkläder för dam från vårt sortiment som är ett av de största i Sverige. Välj bland våra olika märken och hitta det plagg som passar perfekt till regniga dagar. Vi erbjuder förstklassiga produkter till ett riktigt lågt pris, så det kan löna sig att få in vanan att titta in hos oss innan du sätter igång med ett bygg- eller trädgårdsprojekt.