Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Attefallsstomme

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Hur ser reglerna ut för attefallshus?
Kan vem som helst bygga ett attefallshus?
Varför köpa en färdig stomme till attefallshuset?

Attefallshus montera enkelt stomme

Om du vill kunna erbjuda en övernattningsplats för långväga gäster kan ett Attefallshus vara en bra investering. En attefallsstomme monteras lätt och omvandlas snabbt till en mysig plats för hela familjen. Om du har någon form av byggerfarenhet kan själv snabbt montera din attefallsstomme. I annat fall kan det vara bäst att rådfråga en professionell yrkesman. Ta också med i beräkningarna att du, beroende på vilken stomme du väljer, kan behöva ansöka om bygglov för att sätta upp byggnaden på din tomt.

Stomme för attefallshus - När du behöver extra yta

När du köper en attefallsstomme från oss finns det flera olika modeller att välja mellan. Dels stommar med sovloft, men även stommar som är öppna upp i nock. Du bestämmer själv placeringen på fönster och dörrhål, något som gör att du kan skräddarsy byggnaden helt efter dina egna behov. Våra stommar är alla tillverkade av högkvalitativt virke med C24 klassning.