Rörkopplingar för dränering

Filtrera

14,95 kr

1 995 kr

14
14.95
1995
1995

build & win

(4)

kaczmarek

(18)

unipak

(1)

Kabelslang

(1)

Dränslang

(2)

Markavloppsböj

(1)

Muffar

(2)

Dränering

(2)

Markavloppsrör

(2)

Vattenslang

(2)

Propp

(1)

Mark Dubbelmuff

(1)

Grenrör

(1)

Teleskoprör

(1)

Tätningsring

(1)

Rensbrunn

(1)

Smörjmedel

(1)

Skyddspropp

(1)

Betäckning

(1)

Lock

(1)

Hållare

(1)

Hålsåg

(1)

Endast snabbleverans

(23)

Sortera

23 Produkter

Du har sett alla 23 produkter

Rörkopplingar till dränering är till för att leda bort vatten från din husgrund, och för att skydda din byggnad. Det är ett sätt att förhindra fukt och skador på ditt hem. Alla våra rörkopplingar följer branschens standard och är säkra att använda.

Hur går dränering till?

När en dränering utförs gräver man i diken för att leda bort oönskat vatten från husgrunden i syfte att förhindra problem med marken, och med fukt. Det genomförs i olika steg för att inte skada husgrunden.

Vem borde utföra dränering?

Att utföra dränering är inget som du borde utföra själv såvida du inte har kunskapen. Lämna det istället åt någon professionell. För privatpersoner gäller också ROT-avdraget. Det är ett omfattande arbete som kräver kunskap, utbildning, tålamod och stora maskiner för att det ska bli korrekt gjort. Det är lätt att råka skada såväl ledningar och rör redan i marken, som själva husgrunden om det utförs på fel sätt.

Hur köper man bäst rörkopplingar för dränering?

Hos oss hittar du alltid prisvärda rörkopplingar och tillbehör. Dränering är något som kommer att behövas förr eller senare vid alla hus. Det är därför viktigt att köpa högkvalitativa rörkopplingar för dränering redan från början.

Vad behöver man för verktyg och tillbehör för dränering?

För att utföra dränering på korrekt sätt krävs en grävmaskin för att gräva upp husgrunden. Smörjmedel krävs för att enkelt koppla samman rör. Du behöver också hålsåg och en även hållare till din hålsåg. Rörkopplingar för dränering och nödvändiga tillbehör handlar du online hos oss på Bygghemma.se till ett billigt pris.