Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Innerpanel

  Pris
  179 kr
  179 kr
  369 kr
  369 kr
  Färg
  Varumärke
  Typ
  Tjocklek (mm)
  12
  12
  15
  15
  Serie

  Pärlspont

  En pärlspont är en slags panel som används på tak och väggar när man vill ha en allmoge och folklig atmosfär. De används bland annat i kök och matrum. Det som kännetecknar en pärlspont och har även gett det dess namn är att den vid sammanfogning har vad som liknar en pärla mellan varje bräda. Detta gör monteringen lättare och de sätts smidigt ihop. De är populära som både tak- och väggbeklädnad och ingår i många nybyggnationer och renoveringar. Du kan köpa din nästa pärlspont online hos oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av paneler som passar varje rum i ditt hem.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  logga.jpg
  fr.279 kr/m²
  293 kr/m²
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  sodra_logosvg.pngFinns i fler färger
  fr.319 kr/m²
  335 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 2 färger:
  Trä/natur
  Vit
  Gå till produkt
  logga.jpg
  fr.249 kr/m²
  266 kr/m²
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  logga.jpg
  fr.179 kr/m²
  189 kr/m²
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur monterar du en pärlspont?

  Du kan montera panelerna på reglar eller direkt på väggen. Det är viktigt att du ser till att det är rätt luftfuktighet i rummet innan du monterar upp dem. Vi rekommenderar en luftfuktighet på RF 35-65%. Innan du sätter upp skivorna bör skivorna vänja sig vid luften i rummen där de ska monteras. Detta görs genom att lägga in dem i rummet 48 timmar innan monteringen ska ske. När det sen är dags för monteringen är det bäst att börja i hörnan. Var noga att kolla med vattenpass så allt blir rakt och snyggt. Spika fast skivorna där du vill ha dem. Foga sen hörnen med en akrylfog som du kan måla över. Vill du även måla skivorna görs det bäst med två strykningar med akrylfärg. Se i så fall till att löst damm och smuts avlägsnas från skivorna innan du börjar måla.

  Bygghemma.se har ett bra utbud av pärlsponter

  På Bygghemma.se hittar du ett störst utbud av pärlsponter när du vill göra om hemma. Där finns en panel för varje rum. Där finns också verktyg och tillbehör som hjälper till när man ska sätta upp pärlspont. Vi har garanterat låga priser och behöver du hjälp med något kan du enkelt kontakta vår kunniga kundservice som har öppet mellan 8-22 varje dag.