Pärlspont

Filtrera

179 kr

289 kr

179
179
289
289

baseco

(3)

Vit

(2)

Trä/natur

(1)

Pärlspont

(3)

Laserad

(1)

Sortera

3 Produkter

Panel Ändspont Baseco Obehandlad Pärlspont

Panel Ändspont Baseco Obehandlad Pärlspont

fr. 179 kr/m² 189:-

Leveranstid 10-12 veckor

Panel Ändspont Baseco Snövit Pärlspont

Panel Ändspont Baseco Snövit Pärlspont

fr. 279 kr/m² 293:-

Leveranstid 10-12 veckor

Panel Ändspont Baseco Laserad Vit Pärlspont

Panel Ändspont Baseco Laserad Vit Pärlspont

fr. 249 kr/m² 266:-

Leveranstid 10-12 veckor

Du har sett alla 3 produkter

En pärlspont är en slags panel som används på tak och väggar när man vill ha en allmoge och folklig atmosfär. De används bland annat i kök och matrum. Det som kännetecknar en pärlspont och har även gett det dess namn är att den vid sammanfogning har vad som liknar en pärla mellan varje bräda. Detta gör monteringen lättare och de sätts smidigt ihop. De är populära som både tak- och väggbeklädnad och ingår i många nybyggnationer och renoveringar. Du kan köpa din nästa pärlspont online hos oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av paneler som passar varje rum i ditt hem.

Hur monterar du en pärlspont?

Du kan montera panelerna på reglar eller direkt på väggen. Det är viktigt att du ser till att det är rätt luftfuktighet i rummet innan du monterar upp dem. Vi rekommenderar en luftfuktighet på RF 35-65%. Innan du sätter upp skivorna bör skivorna vänja sig vid luften i rummen där de ska monteras. Detta görs genom att lägga in dem i rummet 48 timmar innan monteringen ska ske. När det sen är dags för monteringen är det bäst att börja i hörnan. Var noga att kolla med vattenpass så allt blir rakt och snyggt. Spika fast skivorna där du vill ha dem. Foga sen hörnen med en akrylfog som du kan måla över. Vill du även måla skivorna görs det bäst med två strykningar med akrylfärg. Se i så fall till att löst damm och smuts avlägsnas från skivorna innan du börjar måla.

Bygghemma.se har ett bra utbud av pärlsponter

På Bygghemma.se hittar du ett störst utbud av pärlsponter när du vill göra om hemma. Där finns en panel för varje rum. Där finns också verktyg och tillbehör som hjälper till när man ska sätta upp pärlspont. Vi har garanterat låga priser och behöver du hjälp med något kan du enkelt kontakta vår kunniga kundservice som har öppet mellan 8-22 varje dag.