Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Innerpanel

  Pris
  179
  179
  289
  289
  Varumärke
  Färg
  Typ
  Serie
  Tjocklek (mm)
  15
  15
  15
  15

  Pärlspont

  En pärlspont är en slags panel som används på tak och väggar när man vill ha en allmoge och folklig atmosfär. De används bland annat i kök och matrum. Det som kännetecknar en pärlspont och har även gett det dess namn är att den vid sammanfogning har vad som liknar en pärla mellan varje bräda. Detta gör monteringen lättare och de sätts smidigt ihop. De är populära som både tak- och väggbeklädnad och ingår i många nybyggnationer och renoveringar. Du kan köpa din nästa pärlspont online hos oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av paneler som passar varje rum i ditt hem.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sida 1 / 1
  logga.jpg
  fr. 279 kr/m²
  293 kr
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Hur monterar du en pärlspont?

  Du kan montera panelerna på reglar eller direkt på väggen. Det är viktigt att du ser till att det är rätt luftfuktighet i rummet innan du monterar upp dem. Vi rekommenderar en luftfuktighet på RF 35-65%. Innan du sätter upp skivorna bör skivorna vänja sig vid luften i rummen där de ska monteras. Detta görs genom att lägga in dem i rummet 48 timmar innan monteringen ska ske. När det sen är dags för monteringen är det bäst att börja i hörnan. Var noga att kolla med vattenpass så allt blir rakt och snyggt. Spika fast skivorna där du vill ha dem. Foga sen hörnen med en akrylfog som du kan måla över. Vill du även måla skivorna görs det bäst med två strykningar med akrylfärg. Se i så fall till att löst damm och smuts avlägsnas från skivorna innan du börjar måla.

  Bygghemma.se har ett bra utbud av pärlsponter

  På Bygghemma.se hittar du ett störst utbud av pärlsponter när du vill göra om hemma. Där finns en panel för varje rum. Där finns också verktyg och tillbehör som hjälper till när man ska sätta upp pärlspont. Vi har garanterat låga priser och behöver du hjälp med något kan du enkelt kontakta vår kunniga kundservice som har öppet mellan 8-22 varje dag.