Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Garageport Metalcraft med Motor
Garageport Metalcraft med Motor
Garageport Metalcraft med Motor
Garageport Metalcraft med Motor

Garageport Metalcraft
med Motor

16 249 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad 449 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Snygg, fjärrstyrd garageport som sparar på utrymmet.
Varumärke

Beskrivning

Snygg, fjärrstyrd garageport som sparar på utrymmet.
Sparar utrymme
Garageport som öppnas vertikalt och skjuts in under taket (takskjutport). Därmed tar porten väldigt liten plats och riskerar inte att fastna i t.ex. plogvallar eller liknande när man ska öppna den som en vanlig gångjärnsport gör. Med en takskjutport får du gott som plats både i och utanför garaget. Portarna har en modern design med liggande panel i en diskret träliknande struktur som passar väl in i de flesta miljöer.

Byggd för att hålla
Garageporten har en robust uppbyggnad med skenor i galvaniserad plåt. Portarna är väl isolerade med 42 mm PU-skum vilket ger en mycket bra värmeisolering. Dessutom är de utrustade med väderbeständiga och säkra sidotätningar, topptätning samt en tätad bottenprofil i PVC. Detta gör att de klarar både bitande kyla, regn och snöstormar. Isoleringen bidrar även till att garageporten går betydligt tystare och stabilare än garageportar utan isolering eller med tunn isolering.

Fjärrstyrd motor med god säkerhetsutrustning
Med garageporten följer 2 st fjärrkontroller. Tack vare dessa slipper du kliva ur bilen för att gå och låsa upp och öppna din garageport varje gång du ska köra in och ut bilen. Du kan lugnt och stilla sitta kvar i värmen och endast trycka på en knapp så sköter portens motor resten. Porten är också utrustad med en fotocell som känner av om något skulle vara i vägen när porten är på väg ner för stängning och då stoppas porten direkt. Detta är en otroligt viktig beståndsdel då det ökar säkerheten avsevärt och förhindrar klämskador samt personskador.

Att tänka på innan installation
När det gäller takskjutsportar så är det vissa mått man måste förhålla sig till för att kunna genomföra installationen av porten på bästa sätt. När du förbereder öppningen, ta hänsyn till hur mycket överhöjd, utrymme bakåt och åt sidorna som krävs. Överhöjd är det utrymme du behöver för att få plats med porten, de övre skenorna och fjädrarna ovanför garageportens överdel. Mät för att kontrollera att det inte finns några hinder i vägen inom det området. Normala krav på överhöjd är generellt 200 mm (se exakta mått i bruksanvisningen). Utrymmet bakåt mäts från portens insida och inåt i garaget, och bör vara minst 250 mm mer än garageportens höjd. Minsta utrymme åt sidorna är 80 mm för att få plats att montera skenan.

Dokument

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.215-1-2
Bredd250 cm
Höjd212,5 cm
GlasNej
FärgAntracitgrå
TypGarageport
Storlek2500x2100
EAN-nr7333421043572