Packmaterial | En hjälpande hand

Filtrera

24 kr

770 kr

24
24
770
770

fasty

(33)

kellfri

(16)

konkret

(1)

Endast snabbleverans

(34)

Sortera

50 Produkter

Du har sett 36 av 50 produkter
1 av 2

Packmaterial som t ex spännband, frigolit och skum kan komma väl till användning vid många olika tillfällen. Ska du flytta, frakta saker eller bara vill stuva undan en del föremål är det viktigt att använda bra packmaterial för att skydda sakerna och undvika skador och fula märken. Här på Bygghemma hittar du ett bra utbud av såväl praktiska som prisvärda packmaterial av olika slag.

Hur kan jag använda spännband som packmaterial?

Spännband är ett mycket användbart och praktiskt hjälpmedel vid både packning och frakt av olika föremål. På Bygghemma.se erbjuder vi en mängd olika modeller av spännband, i olika längder och med kapacitet för olika vikter. För att garantera kundnöjdhet och bästa kvalitet, säljer vi endast spännband och annat packmaterial från välkända leverantörer som fokuserar på slittålighet och kvalitet i sin produktion. Spännband kan t ex användas för säker och stabil frakt av stora föremål på biltak eller flak.

Hur handlar jag packmaterial på Bygghemma?

Vi på Bygghemma tycker att det ska vara enkelt, smidigt och effektivt att handla på nätet, oavsett om det gäller små eller stora varor. Hos oss beställer du högkvalitativa och funktionella packmaterial till billiga priser online, med snabb frakt och säker leverans. Handla ditt packmaterial hos oss du med!