Jordankare | Säker & stabil förankring

Filtrera

31,45 kr

419 kr

31
31.45
419
419

Visa endast kampanjartiklar

(4)

berglund

(1)

demerx

(1)

hortus

(2)

jabo

(1)

nils ahlgren

(1)

nsh

(2)

palmako

(1)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

9 Produkter

Jordankare NSH

Jordankare NSH

fr.31,45 kr37:-

15%

tom 30/6

Stolpfot Palmako med Spjutspets

Stolpfot Palmako med Spjutspets

fr. 102 kr 107:-

Leveranstid 4-6 veckor

Stolpfundament Hortus Eco Plast

Stolpfundament Hortus Eco Plast

fr.46,75 kr55:-

15%

tom 30/6

Jordankare HORTUS

Jordankare HORTUS

fr.76,50 kr90:-

15%

tom 30/6

Jordankare NSH Ø 38

Jordankare NSH Ø 38

135 kr 159:-

15%

tom 30/6

Du har sett alla 9 produkter

Gör det enklare att sätta upp staket och förankra till exempel barnens nya lekställning med hjälp av jordankare. Jordankare finns i många olika utföranden och passar till en mängd sammanhang där man inte vill behöva gräva eller vill slippa arbetet med att gjuta fästen i betong. Vi har billiga jordankare för flera olika sorters användning - beställ smidigt online här.

Vilka olika sorters jordankare finns det?

Jordankare finns i många varianter och kan användas vid en mängd olika byggprojekt. Det går till exempel snabbt och smidigt att bygga ett staket med hjälp av jordankare eftersom man inte behöver lägga lika mycket tid på att gräva eller gjuta. Jordankare kan också användas om man bygger ett nytt vindskydd eller skjul. Även för förankring av brevlådor och lekställningar är det en enkel lösning.

Jordankare kan antingen vara utformade för att passa ihop med en särskild produktserie av till exempel stängselstolpar men de kan också vara mer anpassningsbara till ens egna behov. Det finns gängade jordankare och jordankare där man kan använda skruv. En del slås ner, andra kan skruvas ner i marken. Jordankare tillverkas ofta i metall men finns också i plast.

När är det en bra idé att använda jordankare?

När man inte vill, hinner eller orkar gjuta fundament och fästen i betong är jordankare ett smidigt alternativ. Jordankare har en lång hållbarhet och gör att till exempel en stängselstolpe kommer upp ovanför jord. Det ökar stolpens livslängd eftersom risken att den förmultnar minskar. Det skyddar även mot skadedjur, svampangrepp och fuktskador.