Spikplugg

Filtrera

125 kr

587 kr

125
125
587
587

västsvensk byggskruv ab

(4)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

4 Produkter

Sikplugg Försänkt FZB

Sikplugg Försänkt FZB

fr. 132 kr 139:-
Spikplugg Med Krage FZB

Spikplugg Med Krage FZB

fr. 125 kr 132:-
Spikplugg Färgad
Vit
Zink

Spikplugg Färgad

fr. 180 kr 189:-
Spikplugg Metall FZB

Spikplugg Metall FZB

fr. 411 kr 433:-
Du har sett alla 4 produkter

När man skall fästa olika föremål mot varandra, eller om man exempelvis vill hänga upp hyllor på väggarna, är det viktigt att man använder rätt tillbehör. Rätt spikar och pluggar gör att hållbarheten blir bättre och att risken för att ytan skadas minskar. En spikplugg är starkare än en vanlig spik eftersom pluggen utvidgar sig när man slår in spiken. Det gör att resultatet blir stabilt och får en bättre bärfasthet. Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt köpa spikplugg direkt på nätet. I kategorin hittar du spikplugg i olika storlekar och för olika ändamål, så att du alltid kan hitta dem som passar bäst för det arbete du skall utföra.

Hur man väljer rätt spikplugg

När man väljer spikplugg skall man först och främst utgå från materialet man skall spika i. Spikpluggen man väljer skall vara anpassad efter det materialet. Om man använder fel typ på fel material ökar risken för att ytan eller spiken förstörs på grund av att påfrestningen blir för stor. Det andra man skall fundera på är vilka storlekar spikpluggarna skall ha. Både längden och tjockleken varierar. En tumregel är att ju större bärfasthet slutresultatet skall ha, desto mer bastant spikplugg behövs. För att fästa mindre saker, som till exempel lister, räcker det oftast bra med en mindre modell. Det viktiga då är att man ser till att längden på spikpluggen är tillräcklig. Den får gärna vara nästan lika lång som de båda fästytorna är tillsammans.

Allt du behöver finns hos oss

Vi på bygghemma.se har många års erfarenhet inom byggvaruhandeln. Det betyder att vi vet hur jobbigt det kan vara att behöva leta runt i butiker för att hitta rätt produkter. I vårt sortiment kan du hitta de flesta verktyg och tillbehör du behöver, oavsett vad det är du skall göra. Du kan alltid vända dig till oss när du vill hitta spikplugg online. Alla produkter vi erbjuder har en hög kvalitet för att slutresultatet skall bli perfekt.