Filtrera

23,25 kr

588 kr

23
23.25
588
588

Visa endast kampanjartiklar

(1)

habo

(1)

västsvensk byggskruv ab

(16)

Endast snabbleverans

(17)

Sortera

17 Produkter

Fasadplugg LE UTV

Fasadplugg LE UTV

fr. 207 kr 218:-
Fasadplugg KE UTV

Fasadplugg KE UTV

fr. 207 kr 218:-
Fasadplugg KE

Fasadplugg KE

fr. 180 kr 189:-
Träplugg Habo

Träplugg Habo

fr.23,25 kr31:-

25%

tom 30/9

Nylonplugg

Nylonplugg

fr.31 kr33:-
Fasadplugg LE FZB

Fasadplugg LE FZB

fr. 180 kr 189:-
Universalplugg

Universalplugg

fr.56 kr59:-
Spikplugg Färgad

Spikplugg Färgad

fr. 180 kr 189:-
Plastplugg

Plastplugg

fr.57 kr60:-
Spikplugg Metall FZB

Spikplugg Metall FZB

fr. 411 kr 433:-
Du har sett alla 17 produkter

När man skall fästa något i taket eller på en vägg behöver man skruvar som är anpassade efter materialet. Lika viktigt som det är att ha bra skruvar är det att använda pluggar. Med rätt plugg undviker man att väggen förstörs samtidigt som man ökar bärkraften på hålet och optimerar fästet. Att ha olika pluggar hemma i verktygslådan är en billig investering för ett säkert och hållbart hem. Oberoende av om du skall skruva upp något på en fasad, gipsvägg eller trävägg kan vi på bygghemma.se erbjuda billig plugg till alla material som är enkla att använda och garanterar en ökad bärkraft!

Hur man använder plugg

Rätt plugg väljer man beroende på vilket material väggen är gjord av. Det som skiljer dem åt är hur de slår ut inuti väggen. Använder man fel plugg riskerar man att förstöra ytan istället för att förstärka den, men tack och lov finns det pluggar för alla möjliga material. Det finns träplugg spikplugg och fasadplugg likväl som pluggar anpassade för betong och cement. Skall man fästa något väldigt tungt finns det specialanpassade pluggar med högre bärkraft. Storleken på pluggen skall vanligtvis vara samma som storleken på borren, undantaget är om du borrar i ett väldigt mjukt material där det rekommenderas att man har en något större plugg än hålet för att förlänga livslängden på pluggen. När man borrat klart pressar man försiktigt in pluggen i hålet och kan därefter enkelt fästa tavlan, hyllan eller lampan med en skruv.

Få hem dina pluggar i brevlådan

Är det dags att få upp hyllor och lampor hemma? Oavsett vad du behöver fästa kan du hitta billig plugg online hos oss på bygghemma.se. Smidig leverans direkt hem i brevlådan. Har du frågor eller är osäker på vilka pluggar som passar dig bäst är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig hitta det bästa alternativet!