Träskruv

Filtrera

29 kr

1 266 kr

29
29
1266
1266

Visa endast kampanjartiklar

(1)

build & win

(2)

dalafloda

(1)

fast

(21)

halle

(1)

jetting screws

(7)

pelly system

(1)

västsvensk byggskruv ab

(2)

10 mm

280 mm

10
10
280
280

2,50 mm

12 mm

2
2.5
12
12

Endast snabbleverans

(33)

Sortera

35 Produkter

Träskruv Halle 35 mm med Vinge

Leveranstid 2-3 veckor

Träskruv FAST TFT A4

Träskruv FAST TFT A4

fr.72 kr

Se priset!

Skruv & Plugg Pelly System

Skruv & Plugg Pelly System

30,75 kr/frp

Kampanj

tom 31/5

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 35 produkter

När man ska fästa föremål mot varandra, eller när man till exempel vill hänga upp tavlor på väggarna är det viktigt att man använder rätt skruvar. När man använder produkter som är tillverkade med det specifika ytmaterialet i åtanke minskar man risken för eventuella skador. När man arbetar med trävirke finns det speciella skruvar man ska använda som både gör arbetet enklare och dessutom ger ett hållbart och stabilt resultat. Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt hitta och köpa träskruv som passar oberoende om du ska bygga en hel veranda, eller om du ska utföra mindre omfattande arbeten där hemma.

Hur man använder en träskruv

Innan man börjar verkställa sitt byggnadsprojekt ska man först och främst se till att man har valt rätt skruvar. De finns i olika storlekar och det kan vara svårt att veta vilken som passar bäst. En bra regel att ha i åtanke är att skruven skall vara dubbelt så lång som materialet man skall fästa den i. Har man exempelvis en planka som är två centimeter tjock skall man välja en skruv som är fyra centimeter. Skruvarna har också olika tjocklek. Det vanligaste är att ju längre en skruv blir, desto tjockare är den. Det går dock att anpassa något. En större skruv ger en bättre bärfasthet. När man skall skruva är det till stor hjälp om man förborrar i materialet. Det gör att man undviker risken för att skruven skall slinta.

Vi har alla skruvar du behöver

Vi på bygghemma.se tycker det skall vara enkelt att hitta det byggmaterial och de tillbehör man behöver. Hos oss kan du hitta billig träskruv i olika storlekar. De skruvar som finns i vårt sortiment håller alla en hög standard och är enkla att använda. Behöver du hjälp att välja skruvar kan du alltid ta kontakt med vår trevliga kundtjänst som gärna svarar på dina frågor!