Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Stängsel

Stängsel

Filtrera

19kr
57999kr
19
19
57999
57999

creativ company

(1)

fyrås trä

(2)

gripple

(8)

habo

(1)

hortus

(43)

jabo

(1)

kellfri

(47)

nordic fence

(5)

nsh

(55)

speedrite

(15)

swedguard

(129)

tornado

(4)

v-plast

(3)

willab

(3)

Endast snabbleverans

(164)

Sortera

317 Produkter

Panelstängsel NSH Grå

Panelstängsel NSH Grå

629 kr

Se priset!

Panelstängsel Hortus 100 cm

Panelstängsel Hortus 100 cm

fr.5 849 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 317 produkter
1 av 9

Vanliga frågor om

Kan jag själv sätta upp elstängsel?
Kan jag köpa taggtråd och stolpar som stängsel?
Hur kan jag använda ett hönsnät?

Vi på bygghemma.se har ett stort sortiment att välja på när du behöver billigt stängsel. Stängsel kan användas både för att hålla saker, djur och människor inne, men också för att hålla dem utanför exempelvis nyplanterade träd, eller trädgårdsland. Det finns flera typer av stängsel, just för att passa dina behov. Vi har stängsel till alla typer av inhägnader och avskärmningar. Oavsett om du vill bygga en hundgård, hägna in trädgården eller marken vid din sommarstuga eller lantställe, så finns stängslet för dig. För djurinhägnader finns exempelvis elstängsel, och för den som vill skaffa till exempel höns, finns hönsnät i olika maskstorlek och kulörer. För uppsättning av stängsel finns olika sorters stängselstolpar, såväl i trä som i stål.

När du behöver stängsla

När du behöver stängsla in något har bygghemma.se stängslet för dig. Vi har såväl Trädgårdsstängsel för uteplatsen, villaträdgården eller lantstället, som Elstängsel till djurhagen eller betesmarken. Vi har också Viltstängsel för att hålla vilt borta från till exempel vägar. Vi har flera typer av nätstängsel av olika maskstorlek och kulör. Detta kan även sättas upp i kuperad terräng med gott resultat. De är mycket lämpliga för att hägna in trädgården, eller marken runt sommarstugan. Nyplanterade träd som behöver extra skydd kan också placeras inom detta stängsel. Det passar dessutom utmärkt att bygga hundgård av. Vi har även stängselstolpar, passande de flesta av våra olika staket. För djurinhägnader och betesmarker har vi flera typer av eltråd med olika grovlek, och passande tillbehör för att kunna bygga ett effektivt stängsel för att hålla djur inne eller ute.

Stängsel för alla sorters inhägnader

Hos oss på bygghemma.se har vi ett stort sortiment av villastängsel online. Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna med råd om vilket stängsel som passar just ditt behov. Hela vårt stängselsortiment håller bra priser och kvalitet. Vi har stängslen och tillbehören som gör din inhägnad effektiv och enkel att sätta upp, var den än ska monteras. Vi har stängsel till det mesta, från uteplatsen till betesmarken.