Filtrera

18kr
52249kr
18
18
52249
52249

Visa endast kampanjartiklar

(37)

fyrås trä

(2)

gripple

(8)

habo

(1)

hortus

(37)

jabo

(2)

kellfri

(51)

nordic fence

(5)

nsh

(56)

speedrite

(15)

swedguard

(138)

tornado

(4)

v-plast

(3)

willab

(5)

Endast snabbleverans

(181)

Sortera

327 Produkter

Panelstängsel Hortus Deko X

Panelstängsel Hortus Deko X

499 kr

Kampanj

tom 31/7

Nät Hortus Maska 600 mm

Nät Hortus Maska 600 mm

fr. 139 kr

Kampanj

tom 31/7

Hundstängsel Hortus

Hundstängsel Hortus

fr.1 439 kr

Kampanj

tom 31/7

Hönsnät Hortus Galvaniserad 25 mm

Hönsnät Hortus Galvaniserad 25 mm

fr. 125 kr

Kampanj

tom 31/7

Hönsnät HORTUS Svart

Hönsnät HORTUS Svart

fr. 169 kr

Kampanj

tom 31/7

Villastängsel HORTUS Galvaniserat

Villastängsel HORTUS Galvaniserat

fr. 169 kr

Kampanj

tom 31/7

Vanliga frågor

Kan jag själv sätta upp elstängsel?
Kan jag köpa taggtråd och stolpar som stängsel?
Hur kan jag använda ett hönsnät?
Du har sett 36 av 327 produkter
1 av 10

Vi på bygghemma.se har ett stort sortiment att välja på när du behöver billigt stängsel. Stängsel kan användas både för att hålla saker, djur och människor inne, men också för att hålla dem utanför exempelvis nyplanterade träd, eller trädgårdsland. Det finns flera typer av stängsel, just för att passa dina behov. Vi har stängsel till alla typer av inhägnader och avskärmningar. Oavsett om du vill bygga en hundgård, hägna in trädgården eller marken vid din sommarstuga eller lantställe, så finns stängslet för dig. För djurinhägnader finns exempelvis elstängsel, och för den som vill skaffa till exempel höns, finns hönsnät i olika maskstorlek och kulörer. För uppsättning av stängsel finns olika sorters stängselstolpar, såväl i trä som i stål.

När du behöver stängsla

När du behöver stängsla in något har bygghemma.se stängslet för dig. Vi har såväl Trädgårdsstängsel för uteplatsen, villaträdgården eller lantstället, som Elstängsel till djurhagen eller betesmarken. Vi har också Viltstängsel för att hålla vilt borta från till exempel vägar. Vi har flera typer av nätstängsel av olika maskstorlek och kulör. Detta kan även sättas upp i kuperad terräng med gott resultat. De är mycket lämpliga för att hägna in trädgården, eller marken runt sommarstugan. Nyplanterade träd som behöver extra skydd kan också placeras inom detta stängsel. Det passar dessutom utmärkt att bygga hundgård av. Vi har även stängselstolpar, passande de flesta av våra olika staket. För djurinhägnader och betesmarker har vi flera typer av eltråd med olika grovlek, och passande tillbehör för att kunna bygga ett effektivt stängsel för att hålla djur inne eller ute.

Stängsel för alla sorters inhägnader

Hos oss på bygghemma.se har vi ett stort sortiment av villastängsel online. Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna med råd om vilket stängsel som passar just ditt behov. Hela vårt stängselsortiment håller bra priser och kvalitet. Vi har stängslen och tillbehören som gör din inhägnad effektiv och enkel att sätta upp, var den än ska monteras. Vi har stängsel till det mesta, från uteplatsen till betesmarken.