Elstängsel

Filtrera

18 kr

9 024 kr

18
18
9024
9024

gripple

(4)

habo

(1)

kellfri

(37)

nsh

(26)

speedrite

(14)

swedguard

(129)

willab

(5)

Endast snabbleverans

(149)

Isolator

(10)

Grindhantag

(2)

Jordkabel

(1)

Jordspett

(1)

Trådspännare

(3)

Ståltråd

(3)

Skarv

(5)

Gripple

(1)

Elstängselband

(5)

Elastiskt rep

(1)

Skruvisolator

(2)

Isolator för Band

(1)

Trådförbindare

(1)

Elstängseltråd

(2)

Batteri

(1)

Grind

(3)

Fjäderled

(2)

Klockisolator

(1)

Ledhandtag

(2)

Polyrep

(3)

Matarkabel

(2)

Plastisolator

(2)

Trådclips

(2)

Avståndsisolator

(1)

Elanslutningskabel

(1)

Knivbrytare

(1)

Samlare

(1)

Stängsel

(1)

Uppstramningsfjäder

(1)

Åskskydd

(1)

Sortera

216 Produkter

Stängselfjäder Swedguard Pro+ Mini

Stängselfjäder Swedguard Pro+ Mini

33 kr35:-

Leveranstid 2-3 veckor

Jordkabel NSH

Jordkabel NSH

fr. 997 kr1 049:-
Batteri NSH 12V

Batteri NSH 12V

1 899 kr1 999:-
Du har sett 36 av 216 produkter
1 av 6

Ett elstängsel kan ha flera olika användningsområden. Ett elstängsel är helt enkelt ett stängsel som består av stolpar och någon form av tråd eller band. I stängslet leds el mellan stolparna och banden. Det resulterar i att den eller det som rör vid stängslet får en lätt elektrisk stöt. Ett billigt elstängsel kan fungera för att till exempel stänga inne eller hålla ute djur. Om man har besvär med vildsvin i trädgården eller på tomten kan elstängsel vara mycket effektivt för att hålla djuren borta. Till elstängsel finns idag också smarta solcellsladdare som kan användas för att driva elstängslet. Då behöver driftkostnaden inte bli särskilt hög.

Hur man använder elstängsel

Ett elstängsel är relativt enkelt att montera. Det är en fördel att mäta upp tomtens storlek först så man vet ungefär hur mycket stängseltråd som behövs. Man kan välja att stängsla med en eller flera rader tråd. Det beror lite på vad man har för syfte med stängslet. När man börjar stängsla är det vanligast att man slår ner stolparna först och fäster trådens hållare på stolparna. I dessa hållare trär man sedan tråden för att elen ska kunna ledas genom hela stängslet utan några avbrott. När staketet är uppsatt kopplar man in själva elen. Det kan göras genom att man kopplar in ett batteri eller en solcellsdriven generator till staketet. Sedan är stängslet klart att använda.

Elstängsel för alla tillfällen

Är det dags att köpa elstängsel för att stängsla in tomten eller gården? Oavsett om du behöver stängsla in en häst eller hålla vildsvin borta från trädgården kan du vara säker på att hitta rätt elstängsel hos oss på Bygghemma. Här finns både stängseltråd och nödvändiga tillbehör av mycket god kvalitet till bra priser. Ett bra stängsel löser många problem för dig som har djur.