Nätstängsel | Hägna in gård och tomt

Filtrera

94 kr

7 124 kr

94
94
7124
7124

kellfri

(1)

swedguard

(4)

tornado

(3)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Behöver du stängsel? Är du nybliven ägare till ett antal djur eller önskar du kanske bara hägna in din gård eller din tomt? I alla dessa fall behöver du troligen ett pålitligt skydd. Ett nätstängsel hindrar att dina djur tar sig utanför det område som är avsett för dem. Ett nätstängsel markerar också för obehöriga var din egendom börjar och allemansrätten slutar.

Kan man montera nätstängsel själv?

Det går bra att montera nätstängsel själv. Det innebär en del fysiskt arbete naturligtvis och det är inte fel att ta hjälp om det är första gången du sätter upp stängsel. Du kommer att behöva redskap och stolpar förutom själva nätstängslet.

Vilken typ av nätstängsel ska man välja?

Det beror på vad du ska använda stängslet till. Om det handlar om exempelvis fårskötsel kommer du troligen behöva ha ett stängsel med el. Det vill du däremot gärna avstå att använda om du vill inhägna din tomt för småttingars och husdjurs skull! Det finns nät i olika kvalitéer, höjder och rutstorlekar att välja emellan.

Kommer mina nätstängsel att rosta?

Nej, under normala omständigheter rostar inte stängsel. De är tillverkade av bra material som är tänkta att användas i alla väder, såväl regn och rusk som solsken och snö.

Hur högt stängsel behövs till får?

Man rekommenderar att du använder ett stängsel som är minst 80 cm högt, lite beroende på om rasen är storväxt eller av mindre format. I en permanent hage sätter du stolpar med 3-6 meters avstånd. Du finner flera användbara nätstängsel billigt online hos oss på Bygghemma.se.