Epoxylim

Filtrera

bostik

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

Epoxylim är en av de allra starkaste limsorterna och det finns få andra lim som har samma hållbarhet och kraft. Den här typen av lim kan användas både inom- och utomhus utan några som helst problem. Det går bra att använda limmet både när det är små ytor som skall limmas ihop och när det är större ytor. Dessutom fungerar det både på glas, olika plastsorter, metall, trä, läder och gummi. Oavsett vilket material man väljer kommer man få det allra bästa resultatet med hjälp av det här limmet. Vill du köpa epoxylim hittar du det allra enklast hos oss på bygghemma.se.

Hur man använder ett epoxylim

När du ska använda ett epoxylim ska du börja med att säkerställa att det är framtaget för att användas på det material du behöver limma. Epoxylim kan vanligtvis användas på de flesta material, men det kan finnas vissa undantag. När det är dags att börja limma applicerar du en mängd lim på båda ytorna som ska fästas mot varandra. Därefter pressar du ytorna mot varandra och håller kvar trycket en stund så att limmet hinner börja verka. Använder du ett snabbhärdande lim behöver du bara hålla ytorna mot varandra en kort stund, men om du använder ett lim som tar längre tid på sig att torka behöver du vara säker på att härdningsprocessen börjat innan du släpper taget.

Köp effektiva lim hos oss

Vi på bygghemma.se har ett stort sortiment av olika limsorter som hjälper dig bygga, renovera eller reparera föremål. Du kan enkelt köpa billigt epoxylim genom oss utan att behöva ta dig till en riktig affär. Vi erbjuder lim i olika storlekar och från olika tillverkare så du enkelt kan hitta den produkt som passar dina behov. Har du några frågor innan du gör ditt köp får du gärna ta kontakt med vår kundservice.