Filtrera

33 kr

909 kr

33
33
909
909

ardex

(1)

berg & berg

(1)

berryalloc

(1)

bostik

(28)

casco

(1)

corroprotect

(1)

golvabia

(3)

gorilla

(9)

grohe

(1)

iglue systems

(1)

kährs

(1)

lip

(1)

pci

(6)

raychem

(1)

s:t eriks

(1)

walltastic

(1)

Endast snabbleverans

(56)

Sortera

58 Produkter

Stenlim S:t Eriks

Stenlim S:t Eriks

123 kr 130:-
Golvlim Casco CascoFlex

Golvlim Casco CascoFlex

fr. 569 kr 595:-
Du har sett 36 av 58 produkter
1 av 2

Något som med jämna mellanrum behövs i alla hushåll är lim och klister. Det kan behövas när man ska tapetsera om, när något gått sönder och behöver lappas eller när det är dags att fästa kaklet på väggarna i badrummet. När du ska köpa lim online gör du klokt i att vända dig till oss på bygghemma.se. Vi har flera olika produkter som gör arbetet enkelt att utföra och som dessutom kan garantera ett gott resultat. Oavsett vad det är för slags arbete du behöver använda lim till kan du vara säker på att du kommer hitta det du behöver hos oss.

Hur man använder lim

När man ska använda lim måste man vara noga med att välja en produkt som är avsedd för det område eller den yta som ska limmas. Exempelvis behöver man använda ett speciellt våtrumslim i badrum och toaletter för att undvika att eventuell fukt kan tränga in i väggarna. Det finns flera olika typer av universallim som går bra att använda för mindre krävande områden men som ändå har en utmärkt fästförmåga, och du kan också hitta tapetklister som är enkelt att hantera. När du använder någon typ av lim ska du se till att ytorna är rena så det inte ligger damm eller smuts som kan försämra resultatet. Det är också bra att täcka in de områden som inte skall fixas till så man undviker att få lim på fel ytor.

Köp ditt lim enkelt på nätet

På bygghemma.se har vi ett stort utbud av lim som håller en hög kvalitet. Du kan hitta produkter som passar för alla möjliga arbeten, och de kommer i olika storlekar så du enkelt kan anpassa dem efter ditt behov. När du ska köpa lim gör du det enklast i vår webshop på bygghemma.se. Du kan alltid ta kontakt med vår kundtjänst om du undrar något.