Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Superlim

  Lim är ett tillbehör som behövs i de flesta hem. Med ett billigt superlim kan du smidigt återställa föremål som gått sönder till deras ursprungliga skick istället för att du ska behöva köpa nya. I vårt sortiment kan du hitta snabbtorkande lim som kan vara till hjälp exempelvis när en porslinsvas gått sönder eller när ett handtag lossnat på kaffemuggen. Behöver du limma föremål av plast går det också utmärkt att hitta en produkt som passar för det ändamålet. Hos bygghemma.se kan du enkelt hitta lim som håller en hög kvalitet. Oavsett vilken produkt du väljer kommer resultatet vara hållbart och stabilt.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  bostik-logga.jpg
  59,50 kr
  65 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  bostik-logga.jpg
  59,50 kr
  67 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder superlim

  När du ska använda ett superlim behöver du först och främst välja en produkt som går att använda på det material föremålet är gjort av. När du ser till att välja ett lim som är avsett för just det materialet kommer resultatet bli så bra som det bara är möjligt. Du applicerar lim på båda delarna och trycker dem därefter mot varandra. Med de flesta lim behöver du bara hålla dem på plats i några få sekunder innan limmet har stelnat. Efter att du limmat klart är det viktigt att du försluter tuben eller flaskan ordentligt så att vätskan inte torkar. Förvara limmet upprätt så det inte rinner ner lim i korken och försvårar öppningen av tuben eller flaskan.

  Allt du behöver på en och samma plats

  För oss på bygghemma.se är det viktigt att göra det enkelt att utföra reparationer hemma. Vi har haft verksamhet inom byggvarubranschen i många år, och tack vare det har vi lyckats förse vår online-butik med produkter som underlättar vardagen. När du ska köpa superlim kan du alltid vända dig till oss för att hitta det du behöver. De produkter du väljer mellan kommer göra att arbetet går lätt, helt utan krångel.