Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Tapetklister & tapetlim

Du har sett alla 6 produkter

Vanliga frågor om

Vilket tapetlim ska jag ha?
Hur används tapetlim för papperstapeter?
Hur använder jag lim till non woven?
Hur fungerar tapetklister i pulverform?

Med jämna mellanrum behöver man tapetsera om där hemma för att rummen ska kännas fräscha och se snygga ut. Att sätta upp tapeter är något man enkelt kan göra själv och det kräver inte att man har någon tidigare erfarenhet från arbetet så länge man använder rätt produkter. För att resultatet ska bli optimalt behöver man använda ett bra tapetklister. Med rätt tapetklister fäster tapeterna snyggt mot väggen utan att de lossnar i hörnen och utan att det uppstår bucklor. Klistret ska också vara lätt att hantera och inte orsaka fläckar på ytan. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta billigt tapetklister av hög kvalitet som kan användas på olika typer av väggmaterial.

Hur man använder tapetklister

Det finns olika typer av tapetklister man kan välja mellan. En del kommer i pulverform som man själv blandar till medan andra är färdigt blandade. Väljer man tapetklister i pulverform ska man följa bruksanvisningen på paketet för att få den bästa blandningen. När det är dags att börja tapetsera ska man se till att väggarna är släta och rena, annars finns det en risk för att tapeterna inte fäster ordentligt. Med hjälp av en pensel stryker man på tapetklistret på tapeterna och därefter fäster man dem mot väggarna. När tapeten ligger mot väggen ska man stryka över hela området med ett platt föremål så att tapeten fäster överallt och att man undviker luftbubblor.

Allt du behöver för hemmarenoveringen

När du ska renovera om hemma kommer du behöva flertalet verktyg och tillbehör. Vi på bygghemma.se kan erbjuda dig möjlighet att köpa tapetklister som garanterar ett hållbart resultat och en lång livslängd. Behöver du andra verktyg till tapetseringen kan du naturligtvis också hitta dem hos oss, och om du behöver hjälp före du gör ditt köp får du gärna ta kontakt med vår kundtjänst.